Mit fognak velem csinálni majd a nőgyógyászatnál?
Semmit, mgkérdezi a dolgokat, esetleg megvizsgál - szüzeket végbélen át - és ennyi.
Orvos meg embere válogatja, én nőhöz nem megyek, egyszer voltam és durva volt :(
Én is nőhöz jàrok,semmi bajom vele.Férfi előtt nem szívesen vetkőznék le.
Nem kellene nőgyógyàszhoz menned,az első pàr évben teljesen elfogadható a kimaradozás.
Ez intim vizsgálat,így anyukáddal beszéld meg,hogy vizsgálat alatt ha külön vizsgáló van ne legyen bent,illetve ha az orvosi szoba közepén lenne az àgy,akkor amikor le kell vetkőznöd és megvizsgálna az orvos forduljon el,ne nèzzen oda vagy vizsgálat előtt menjen ki,neked hogy jobb.Ez nagyon intim dolog.
Beszélgetéssel,kérdéssel indít az orvos majd megkér menj a vizsgálóágyhoz.Ott alul levetkőzöl,nadrágot,bugyit leveszed,zokni marad.Felfekszel az ágyra,lábaid a lábtartókra teszed majd jön az orvos és megvizsgál.
Szűzeket többféleképpen vizsgálhatnak meg:
1.Van aki csak hasi ultrahangot végez(zselét kennek a hasadra,egy szkennert húzogat a hasadon ès monitoron megnézi minden oké e odabent)
2.Megvizsgálhat végbélen keresztül.Zselèt ken az ujjàra,fenekedve benyúl 1 ujjal,onnan tapint ki
3.Megvizsgálhat hüvelyi úton.Zselét ken az ujjàra benyúl a hüvelyedbe 1 ujjal,közben a hasad a másik kezével vègig nyomkodja.Kihúzza az ujjàt a hüvelyedből ès egy kis pálcikával benyúl,megfirgatja,sejtmintát vesz
4.van aki a hüvelyi vizsgálat után,hüvelyi ultrahangot végez.Hosszú,vékony csővet a hüvelybe vezet és monitoron nézi meg mi a helyzet oda bent.
Írd majd le mi volt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!