Lányok ti mit szerettek csinálni amikor menstruáltok? Vagy ilyenkor mi jó nektek?
A barátnőm ilyenkor semmit nem akar csinálni és sehova nem akar menni..Mindenért kiabál..
22/F
Hát,ez ilyen.Nekem mikor milyen hangulatom van. Valamikor sírni akarok telezabálva magam,valamikor egész nap szinte semmit nem eszek és csak fekszem,valamikor nagyon kívánom magam.ilyenkor én is ingerültebb vagyok,többet emelem fel a hangom mint máskor. A hormonok,tudod 😅 ilyenkor légy vele megértőbb,ezt a pár napot kibirod. Légy vele aranyos, csinálj neki melegvizes palackot, görcsoldó teát, feküdj mellé és simogasd a hasát,biztos értékelni fogja😍
Vegyél neki édességet, én mikor megvan nagyon kívánom a csokit. Nézzetek romantikus filmet,bujjatok össze. Nekem még nem volt barátom, de mit meg nem tennék egy ilyenért 😍. Ha már a hangulata jobb,és kívánja, és nem fáj a hasa, szexelhettek is,de mindenképpen gumival, és tegyetek magatok alá törölközőt.
Vannak premenstruációs tünetek, mint az ingerlékenység. Régen minden fájt, hányingerem volt, később jobb lett. Az ingerlékenység maradt :).
Hadd osszak meg veled kedves Kérdező egy régi viccet:
-Mi a különbség egy terrorista és egy menstruáló nő között?
-A terroristával lehet tárgyalni.
Nagyon igaz (a szó régebbi értelmében). Kerüld a konfliktust, csak legyél el vele szép csendben. Az első nap, vagy első kettő a rossz.
Ha görcsöl a hasam, akkor az ágyban fekve szenvedek, sorozatot nézek.
Ha nem görcsöl, akkor sem szeretek járkálni, olyankor is a nyugalmat keresem.
Én megértem a barátnőd, hogy nem akar sehova menni, sajnos én is sokszor mondok le programokat emiatt, mert ilyenkor a cél a túlélés :D Hagyd nyugton ilyenkor, mindkettőtöknek jobb lesz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!