Lányok ti mit szerettek csinálni amikor menstruáltok? Vagy ilyenkor mi jó nektek?
A barátnőm ilyenkor semmit nem akar csinálni és sehova nem akar menni..Mindenért kiabál..
22/F
Én próbálok nem hisztisnek lenni, meg ugyanúgy viselkedni, mint bármikor máskor. A párom kedvéért bármibe belemegyek, a mensi ebben nem hátráltat, ha nem engedem neki. Ha fáj a hasam, fájdalomcsillapítót veszek be, ha erős a vérzés, Ergam cseppet, amióta tampont használok, sokkal jobb. Mentem már el így hosszabb túrára, strandra, és hasonlók.
Persze ha a párom nem akart volna menni, nem mentem volna, és egyébként én is legszívesebben otthon maradnék és nem csinálnék semmit. :D
Ha fáj, akkor meghalni és feküdni összegörnyedve.
Amikor már végre elmúlik, akkor lényegében akármit.
De a legfontosabb: csokit, sütit, habos cuccot zabálni kétpofára :D
Első pár napban azért rossz, mert pl én ha megyek valahová minden második gondolatom az, hogy "uhh, biztos átaztam",pedig hál Istennek még nem történt velem ilyesmi. A másik a fáradékonyság...fájdalom... Stb
Ilyenkor otthon a legjobb! Igen, ilyenkor minden baj :D Én bármiben képes vagyok hibát találni. Olyan dolgokon akadok ki amin amúgy nem. Nehéz ilyenkor egy lány kedvében járn. Ne vedd magadra ha úgy érzed nem tudsz a kedvében járni, ezeken a napokon bizony másképp vesszük fel a dolgokat. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!