Laparatomia ciszta mutet erre egyszeruen nem tudok felkeszulni. Nagyon felek 59mm cisztat talaltak nalam. Egyszeruen pánikolok. Volt mar valakinek ilyen?
3 hónapja volt laparotómiám. Sosem volt még semmilyen műtétem, én is izgultam.
Laparoszkópiának indult, de végül vágni kellett. Sajnos, nekem, eltávolították a bal petefészkemet.
Az altatás rendben volt, még aznap este lábra is tudtam állni. 1 hét múlva kiszedték a varrataimat is. A laparoszkópia miatt, nekem, volt a köldökömben is plusz varrat, illetve egy 15 cm-s vágás a bikinivonalon.
Én is tartottam a műtéttől, pláne, hogy így végződött, de hamar túl voltam rajta.
Ha bármi kérdésed van, írj csak nyugodtan.
Ne izgulj, minden rendben lesz!
Szia! Öt hete volt laparotómiám, és én is csak azt tanácsolom, hogy ne izgulj!
Előző nap van egy hashajtás, ami kicsit kellemetlen.
A műtét reggelén felveszed a kincstári hálóinget, bekötnek egy infúziót, beveszed a nyugibogyót. Érted jön a műtősfiú, rádadja a csini zöld sapit, irány a műtő.
A lábaidra húznak egy-egy zsákféleséget, feltsznek a műtő asztalra, beadnak egy altatót, és innentől már nem vagy képben. Az őrzőben ébredsz,ahol egy napot töltesz. Én fájdalmat nem éreztem soha a kórházi tartózkodás alatt, mert mindig kaptam gyógyszert. Az osztályon lábadozol pár napot, és már mehetsz is haza.
Nekem 10 nap után volt varratszedés, és sokat segített a hasszorítós bugyi.
Na meg két-három napig fájdalom csillapító.
Ne félj! Nem lesz semmi baj!
Magyon aranyosak vagytok! Koszonom
Nektek neztek ca125 es he4 szintet?
Nekem néztek!
A ca125, nekem normál tartományon belül volt, de sajnos a szövettan kimutatta az endometriózist, illetve találtak pár összenövést is. :(
Te is endo-gyanús vagy?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!