Normális, ha menstruáció előtt barnás folyásom van?
Most van körülbelül 21 napja, hogy elmúlt a másik, nekem nem szokott napra pontosan megjönni, csak körülbelül a másikhoz hasonló időben.
Enyhén görcsöl a hasam, pont mikor megszokott jönni, de vérzésem még nem volt, csak egy kevés barna folyás, amit inkább akkor látok, ha pisilés után megtörlöm magam, egy kevés van a tisztasági betéten is.
Olvastam pár oldalt, meg holnap felhívom a nőgyógyászom, de gondoltam kiteszem ide is a kérdést, hátha valaki tud addig is megnyugató választ adni, hogy ez normális.
Régen volt, hogy barna volt előtte, kb aznap vagy előtte, de utána megjött, de egy ideje szerintem nem.
Tehát, normális ez még és nem kell aggódnom betegség vagy netán terhesség miatt?
Manapság, a sok vegyszeres kaja és kozmetikum miatt nagyon sok nő küzd kisebb-nagyobb fokú ösztrogén-dominanciával, progeszteronhiánnyal. Ennek tipikus tünete az elhúzódó barnázás mensi előtt.
Nem voltam azóta, az e havi menszeszem várom, utána beszéltem meg a dokimmal, hogy elmegyek hozzá.
Kíváncsi vagyok, hogy most megjön-e rendesen vagy megint ilyen szenvedős lesz. Reménykedem, hogy már minden okés lesz, de így is, úgy is elmegyek! Utána, leírom nektek.
A héten kell megjönnie valamelyik nap. Most vagyok 21-28 nap között.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!