Szőrbenövés miatti iszonyatos viszketés ellen?
Hasonló helyzetben nekem a Biomed körömvirág krém, illetve a tégelyes Neogranormon segített valamennyit.
Azóta összespóroltam egy villanófényes gépre, és megoldódott minden ilyen problémám. Ha van rá lehetőséged, neked is ezt ajánlanám a későbbiekben... 15 évig szenvedtem az érzékeny bőr és erős szőr kombinációval, szóval megértelek.
Nálam is ez volt, de mióta áttértem natúrkozmetikumokra, sokkal jobb lett. Ne használj vegyszeres testápolókat!
A legjobb, ha tusolás után még a vizes bőröd bekened egy kis jojoba, mandula, argán (szépségolajnak nevezik, keress rá) vagy olíva olajjal (akár sima, konyhai célra szánt extra szűzzel - ez az olcsóbb, de teljesen jó megoldás).
Vagy ha ez nem szimpi, akkor vegyél natúrkozmetikum kategóriás testápolót. Nagyon jó pl. a DM-es Alverde bio szezámolajos testápoló.
Az olajak ellenére nem zsírosítják a bőrt, viszont tartósan táplálják, és így nem szárad ki a teteje, nem lesz annyi elhalt bőrsejt, amik megakadályozzák a szőr kibújását. És a viszketést is nagyszerűen enyhítik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!