Intim borotválás után kipattogzás és viszketés ellen mit lehet használni?
Ez nem okoz rákot, max benő a szőr, és szőrtüszőgyulladásod lesz, mint amit tapasztalsz is. zt érdemes csipesszel megpiszkálni, és kihúzni belőle a szőrt, utána fertőtleníteni. De ha nem csinálsz vele semmit az sem gond.
Nekem az Oriflame-től van Divine krémem, igaz hogy drága volt egy kicsit, de olyan finom, puha krém, hogyha bekenem vele, sokkal jobb odalent a helyzet. És nem csak borotválkozás után kenem, hanem mindig.
De van, hogy behintőporozom a területet, és sokkal jobb, mert nem fülled be, szárazon tartja, és nem pattog én.
Én drága ilyen-olyan krémekkel nem próbálkoztam, szerintem ez mindenféle kezelés után fennállna
Nagyon egészségtelen a lenti borotválás, a nőgyógyászom szerint is ha fél életedet a nőgyógyászaton akarod tölteni akkor csináld csak.
Vágd ollóval rövidre ahol kell.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!