Lány vagyok. Ha egésznap nem pisilek mi bajom lehet?
Figyelt kérdés
2017. szept. 24. 21:19
21/24 anonim válasza:
Jól van. Csak így tovább! Ha nem jutnak a szerveid elég vízhez, beteg lehetsz. Plusz a bőröd, hajad is csúnyább, fakóbb ha ki vagy száradva.
22/24 A kérdező kommentje:
A hajam az csúnya (:
2017. szept. 25. 21:34
23/24 anonim válasza:
Én úgy tudom a veséd megy tönkre, ha nem használod eleget, illetve másik részről a víz nagyon fontos lenne az egészséged szempontjából.
Egy nap minimum két liter vizet kellene meginni, pontosan nem értek hozzá miért, de fontos, biztos erősíti az immunrendszert. Legutóbb egy mentőstől nyáron azt hallottam, hogy melegben inkább minimum 5 litert.
Egyébként az, hogy ennyi ivás mellett csak kétszer pisilsz, az normális, csak hosszú távon nem lesz egészséges.
24/24 anonim válasza:
Igyál sok vizet, ez tényleg nagyon fontos. Egy időben én is nagyon keveset ittam, hónapokig székrekedéssel küzdöttem (hetente jártam WC-re), mióta megiszok kb 2 litert, nincs ilyen problémám, lekopogom.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!