Lehetséges, hogy nem a húgycsövön keresztül, hanem a hüvelyemen keresztül pisilek?
Igen tudom, most mindenki gondolkozik a gyűlölködő válaszokon, de komolyan kérdezem.
Tudom, hogy a vizelet a húgycsövön keresztül távozna normális esetben. De megfigyeltem és úgy láttam, hogy nekem a hüvelyemen keresztül.. Lehetséges ez?
Nem. Kivéve ha a füleden veszed a levegőt. Abban az esetben minden lehetséges....
Egyébként valszeg csak úgy látod, közel van egymáshoz a kettő, nem egyenes ívben folyik a vizeletsugár és úgy tűnik.
Lehetséges, ha hüvely-húgycsű sipolyod van.
Ha komolyan erre van gyanúd, hogy a vizelet a hüvelyedből folyik ki (könnyű kipróbálni, tegyél be egy tampont pisilés előtt, és mindjárt kiderül, honnan jön), akkor keress fel egy nőgyógyászt, sebészt, urulógost, együtt a hármat, mert van némi átszabni való rajtad.
Te még mindig itt vagy?
Már a harmadik kérdésed ugyanarról a képtelenségről, és már az előzőeknél is elmondtuk, hogy ez marhaság, csecsemőkorban fel kellett volna tűnnie az orvosoknak - hisz nézik a nemi szerveket, többek között sipoly miatt is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!