Hogyan mulaszthatnám már el végre (többi lejjebb)?
Az a helyzet, hogy nagyjából egy éve időről- időre hüvelyi fertőzésem van (hogy pontosan mi, nem tudom, mert a doki sosem mondta). Szóval a szokásos tünetek (viszketés, égető érzés, folyás) jelentkeznek, a citológiám mindig p2-es. Eddig ha "felütötte a fejét" a dolog, egyből szaladtam dokihoz, kaptam szájon át szedhető tablettát, hüvelykúpot, krémet, mindenfélét, de semmi sem segített. Most már a doki kb hülyének néz, hogy kéthavonta megyek, hogy "visszatért" a fertőzés...
Szóval a kérdés az, hogy szerintetek mitől? Vagy mit tehetnék ellene? Normálisan tisztálkodom, a barátom nem fertőzhet vissza, mert egyrészt óvszerrel védekezünk (pont emiatt), másrészt neki még csak hasonló tünetei sincsenek.
Nagyon el vagyok keseredve emiatt, és már bosszant is a dolog.... Van olyan szer, ami vény nélkül kapható, és tuti hatásos?
Mintha csak én írtam volna...
Az a baj, hogy a férfiaknál nagyon ritkán van panasz. A párodnak is kellene gyógyszert szednie, de ezt az orvosodnak tudnia kellene. Kérdezzél rá, ha legközelebb mész. Szerintem az óvszer sem nyújt 100%-os védelmet a fertőzések ellen.
Grapefruit mag kivonatot hasznald altalanos immunerositokent, gomba es virusolokent.
Tobbit itt:
nekem is ez volt a bajom. Raklap gyógyszert írtak fel, de 2 hét múlva visszajött. Aztán elkezdtema grapefruitmagolaj kivonatot szedni, előszőr elég sokat naponta, majd egyre kevesebbet és kb. 1 hét után semmi bajom nem lett. Azért havonta tünet nélkül is ittam a biztonság kedvéért és már kb. 2 éve nem viszketek.
Nem is értem, hogy a nőgyógyászok miért nem ezt adják egyből. kb. 1200 ft, a gyógyszer pedig alkalmanként 10.000 ft -hoz közeli volt és sokkal hatástalanabb. Anyukám is évekig szenvedett, majd neki is vettem és ő is nagyon rég óta tünetmentes!!!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!