Lehet, hogy megfog jönni a mestruációm? (Többi lejjebb)
Már több mint egy éve van fehérfolyásom,és 2-3 hónapja ilyen barnává alakult és a mennyisége is megnőtt.
Ráadásul a suliban órákon,annyira érezni a szagát,hogy a padtársam is megérzi ami nagyon kellemetlen.
Másrészt,nem hiszem hogy mostanság kéne megjönni-e mivel csak 11 éves vagyok.Kicsit félek , mert számtalan példa volt arra h annyira sok volt a barna folyás,hogy egy nap 2-szer cseréltem bugyit.Anyukám megúgy van vele,hogy : Ááá,dehogy ! Még kicsi vagy !
Valaki tud tanácsot addni,segíteni ?
Szkeptikusok bal felső sarok visszanyíl :D Ne írjanak aazok akik nem tudnak értelmes választ adni !
Ha büdös, akkor menjetek el nőgyógyászhoz, mert bajt is jelezhet.
Másodszor, ha folyásod van - és sok - tegyél be tisztasági betétet, mert akkor nem a bugyid lesz csupa "dzsuva". :)
Amúgy lehet, h mensi előjel.
1. nagyon érett vagy, legalábbis szellemileg :D Én is mindig ilyen voltam :)
De a tárgyra térve, mennyire vagy érett testileg? (van e már melled, szőrök stb.) ha igen, akkor érettebb vagy a korodnál és simán megjöhet. Én ismerek egy lányt akinek 10 évesen jött meg és másik 2-őt, akiknek 11 évesen és ők mind nagyon korán érő típusok voltak. Ha testileg már érettebb vagy a kortársaidnál, akkor beszélj anyukáddal. Mindig leyen nálad betét!
A másik lehetőség viszont az, hogy mivelírtad, hogy erős a szaga, lehet hogy összeszedtél valami nemi betegséget!
Ilyet egy csomó helyen elkaphattál. Erről feltétlenül kérd ki az anyukád véleményét és szerintem vegyél Canesten krémet (ez jó a kisebb fertőzésekre)!
Azért anyukád nem semmi, hallod....
Szerintem jobban is odafigyelhetne rád. Egy nő (már lassan te is annak számítasz), egy csomó fertőzést elkaphat bárhol. Nem hiszem, hogy nem veszi észre, hogy orvoshoz kellene mennetek.
Egyébként nem ritka ilyen korban a mensi, de a szagos folyás egy más lapra tartozik, ezt kezelni kellene!!
Vannak olyanok, akik már 9 évesen menstruálnak, szóval ez a "kicsi vagy még" szöveg gázos.
Viszont az, hogy nagyon erős szaga van, az nem jelent jót. Mindenképpen menj el orvoshoz. Alapból a barnás folyás jelezheti a közelgő menzeszt, de nem szabadna büdösnek lennie.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!