Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » Mitől maradhat ki hónapokra a...

Mitől maradhat ki hónapokra a menstruáció?

Figyelt kérdés
Valaki tapasztalt már ilyet (hosszabb távon)?
2017. szept. 24. 16:54
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
Petefészek cisztától is kinaradhat. El kéne menned nőgyógyászhoz. Abba az sztk-ba, ahova tartozol.
2017. szept. 28. 11:25
 12/16 A kérdező kommentje:
Azt írják a honlapon, hogy háziorvosi beutaló szükséges, de nekem nem abból a kerületből van a dokim, ahol lakom. Ilyenkor mi a helyzet?
2017. szept. 28. 11:28
 13/16 anonim ***** válasza:

En csak felhivtam az sztk-t, ahova tartozom, kertem idopontot vizsgalatra, adtak, es mar ket het mulva megyek is.

Miert kène a haziorvostol beutalo? Ez fura.

2017. szept. 28. 13:16
 14/16 A kérdező kommentje:
Azt írják, ha nem sürgősségi és nem jártam még ott, akkor kell. De majd utánanézek. Viszont nagyon félek, mert csupa rossz tapasztalataim vannak csak orvosokkal. Ahhoz az egy nőgyógyászhoz is eleve sokkos állapotban kerültem, veszítettem vagy 1 liter vért és akkor még úgy bánt velem, hogy ráncigált meg kiabált, meg nem érdekelte, hogy fáj nekem, amit csinál. :(
2017. szept. 28. 14:35
 15/16 anonim ***** válasza:
Próbálj meg egy női orvost találni.
2017. szept. 29. 18:07
 16/16 anonim ***** válasza:
Előzővel egyetértek, keress magán női dokit, aki talán megértőbb lesz.
2017. szept. 30. 07:06
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!