Jonapot! Mit csimnináljskak erős menstruálásnál? 19 éves vagyok és még nem állt be rendszeresen . Mindig nagyon fáj a hasam, és 1és fél óránként betétet kell cserélnem. Köszönöm ha tudnának segiteni.
Hány napig tart általában?Gondolom csak az első pár napban nagyon erős.
Magnéziumot kell szedni,az enyhít a görcsökön.
sajnos van aki ilyen típus.
ha nem találsz rá más megoldást akkor fogamzásgátló tabletta kell.
37/L
ISTEN MENTS! Fogamzásgátló meg a nagy lóf....
Évekig szedtem, több dokinál is voltam és sajnos mai napig egy igen komoly mellékhatását élvezhetem!
Ma van 3 éve, hogy nem szedem és most tartok ott, hogy talán van valami megoldás arra, amit okozott nekem a gyógyszer!
Sok ember hasonlóan hozzám küzdd a fogamzásgátló komoly nem kívánt hatásaival. Úgyhogy még véletlenül sem ajánlom.
A kérdésedre válaszolva:
Nekem is ilyen tünetekkel járt a menstruációm, amiket felsoroltál és mint kiderült, hormon problémáim voltak elég régóta, aminek a fájdalmas menstruáció volt az egyik előjele.
Nem szeretnélek riogatni, ezért ajánlom, hogy menj el nőgyógyászhoz és beszélj vele, mondd el neki a tapasztalataidat, mert ezt minél előbb ki kell vizsgálni.
Én 26 évesen tudtam meg, hogy a menstruációnak nem szabadna fájnia.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!