Nektek segített a műtét? Mit javasoltok?
sokaknak segít a műtét, igen.
a műtét lényege hogy ennél a betegségnél a méhsejtek a méhen kívül is elvándorolnak, és befogják a beleket is, akár bélelzáródást is kaphatsz ha nem fejtik le róla az odanőtt szöveteket, mert kívülről folytja mint a borostyán a fát.
menj csak el a műtétre.
Nekem volt 3 eve, es most jegyeztek elo a kovetkezore, mert visszajott a fajdalom.
Segitett igen, mutet utan terhes is lettem, es kb. a kisfiam 1 eves koraban jott ujra vissza a fajdalom.
Most ujra mutet, es barmikor bevallalom ujra , mert megiscsak volt ket fajdalommentes evem.
Igen,menj el műtétre !
Változtass életmódot: a glutént (búza, rozs, árpa) hagyd el és egyél minél több BIO minősítésű ételt, mert különben visszatér és újabb műtét lesz szükséges.
Itt írtam a tapasztalataim: https://www.gyakorikerdesek.hu/egeszseg__nok-egeszsege__8707..
Elozo, nekem most a mutetnel Mirena spiralt javasolt a doki.
Semmi glutent nem eszel ?
2. vagyok
Koszi!
A pici miatt altalaban bio dolgokat veszek , kulfoldon elunk szinte mindenbol van bio, nem is sokkal dragabb mint a sima.
Viszont a gluten, hat en nagyon kenyeres vagyok :(
De mutet utan akkor kiprobalom, vegulis mindenbol van glutenmentes is. Teljesen elhagytad? Mert azert nem birnam ki pl neha egy Big Mac nelkul :)
15 kg ot fogytam az endometriozis miatt, nalatok van ilyen? ( 50 kg vagyok es 170 cm) .
Igen, teljesen elhagytam a glutént, bio zablisztből készítek helyette olyan ételeket, amelyek normál esetben búzából készülnek. Lehet próbálkozni alacsony gluténtartalmú alakor nevű bio búzaliszttel: csak sokat nem szabad enni belőle, mert akkor az eredmény ugyanaz lesz...
A gluténmentes ételek többnyire nem BIO-k, aztán jöhet a következő betegség, ahogy tovább halmozódik a szervezetben a peszticid (és persze csak annak, genetikailag hajlamos rá).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!