Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » Nem tudok aludni, egyszerűen...

Nem tudok aludni, egyszerűen szétreped a gyomrom! Mit tegyek? Mitől fáj a hasam?

Figyelt kérdés

Ma kellett volna megjönnie, de még nincs beállva. Ha felhúzom a lábaimat egy ideig elmúlik, járkálni is csak úgy tuduk ha kicsit lejebb hajolok, nagyon fáj.

Gluténérzékeny vagyok, de nem ettem tudtommal semmi ilyesmit. Reggel futóversenyem van, nagyon rossz lenne ha ez így menne tovább!!

2017. szept. 17. 01:36
 1/2 anonim válasza:
Szia! Nekem ez egy nap alatt el szokott múlni, fájdalomcsillapító, forró tea, fekvés, esetleg valami torna a netről segíthet. Mivel a menstruáció egy méregtelenítő folyamat, ezért elvileg minél több "mű" ételt (mekis hamburger, üdítő) eszel, iszol annál jobban fog fájni (elvileg). A jövőben igyekezz minél egészségesebben étkezni, hogy elkerüld az erős görcsöket. Remélem tudtam segíteni.
2017. szept. 19. 21:24
 2/2 A kérdező kommentje:

Azóta se jött meg, de a fájdalom jelem van ugyanúgy. Igaz sokkal ritkábban, és nem annyira mint akkor, hogy ki se tudjak egyenesedni.

Néha belenyilal, néha csak alig érzem, de teljesen nem múlt el. Viszont meg se jött.

2017. szept. 20. 07:25

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!