Egyszerűen nem tudom mi lehet a baj. Valaki segítene?
Figyelt kérdés
November óta rendszertelenül jön meg a havim, ez alatt úgy értem, hogy Novemberben, Decemberben és Januárban megjött, de nagyon gyengécske volt, Februárban meg se jött és most Márciusban is csak valami híg, világos vérzés "féleség" van. Voltam nőgyógyásznál, terhesség kilőve. Én valami hormonzavarra tippelek, de nem tudom biztosan. A barátom már idegesebb ez miatt mint én mert semmi ötletünk nincs, hogy mi lehet a gond.2017. márc. 8. 21:12
1/4 anonim válasza:
És az orvos nem mondott semmi mást?!
Vervetelre se küldött el?
Ultrahang volt?
Valts orvost!!!
2/4 anonim válasza:
Hormonzavarnak valszinüleg lennének más tünetei is. Hangulatingadozás,hízás , depresszió ,mellfeszülés,pattanások. Nem minden esetben de nagy általánosságban a menstruációs tüneteken kívül észlelnél mást is. Azért egy vérvétel nem ártana. De ezenkivül lehet még ciszta, vagy peteéréssel kapcsolatos dolog is.Fogamzásgátló vagy éppen stressz miatt.Rengeteget oka lehet, amit csak rendes kivizsgálással tudnak 100% osan megállapítani. Mindenképpen orvos!
3/4 A kérdező kommentje:
Pattanások mostanában eléggé meg indultak, híztam is 3 kg-ot, hangulat ingadozásom is volt mielőtt megjött, viszont elfelejtettem(nem biztos, hogy lényeg), hogy amikor nődokinál voltam, írták a papíron, hogy a méhnyálkahártyám az átlag 7-9mm-nél jóval kisebb, 4mm összesen. Ennek van valami köze az egészhez?
2017. márc. 9. 21:32
4/4 anonim válasza:
Nem tudom hogy van-e valami köze hozzá, de van egy betegség amit úgy hivnak endometriózis. Szerintem keress rá. Méhnyálkahártyával és hormonokkal kapcsolatos betegség.Altalában pont az ellenkezője történik annak ami veled, a méhnyálkahártya megvastagszik és ez fájdalmas, erős vérzéssel járó menstruációt okoz. Ha a menstruációs ciklus alatt hormon zavar miatt vékonyabb a méhnyálkahártyád mint kellene , az én logikám szerint ez valszinüleg okozhat pecsételő szerű havi vérzést. Olyat is találtam, hogy vékony endometrium ...szerintem az lehet veled is Nézz utánna a tüneteknek meg ilyesmi, DE mindenképp irány a doki!!! Egyikünk sem orvos, ráadásul rendes vizsgálatok nélkül nem lehet tudni biztosra, hogy mi a baj.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!