Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » Most mitcsináljak? Ez nagy...

Most mitcsináljak? Ez nagy baj, hogy megint elmarad?

Figyelt kérdés

lenne a problémám hogy 3honapal ezelött felirtak nekem egy fogamzásgátlot mert honapokra kimaradt a menszeszem ugy irták fel mint gyogyszert.

Elkezdtem szedni 3havit és ezalatt minden jo volt megjött napra pontosan.de már egy honapja nem szedem mert elfogyot és most nem jött meg és most mit tegyek? nekem már csak gyogyszerel fog megjönni örökre szednem kell?

2010. máj. 27. 09:34
 1/3 anonim ***** válasza:

A fogamzásgátló nem oldja meg a problémát, csak elfedi. Ha az ok nincs megszűntetve, ami miatt nincs vérzésed, akkor amint abbahagyod a fog.gátlót, megint nem lesz vérzésed. A tabletta mellett csak megvonásos vérzés van, nem rendes menstruáció.

Ki kellene rendesen vizsgálni, hormonvizsgálat, belgyógyászat, pajzsmirigy, stb.

2010. máj. 27. 09:41
 2/3 anonim ***** válasza:
Szia!Szerintem is utána kellene járni hogy mitől rendszertelen a menzeszed.Ha a későbbiekben majd babát szeretnél akkor nem árt most kideríteni hogy mi a gond.
2010. máj. 27. 10:34
 3/3 A kérdező kommentje:
igen de ha elmentem az orvoshoz nem egyszer és ezt irta fel akkor én nem tudok mitcsinálni itt ilyen szar orvosok vannak nem is érdekli hogy mi a bajom:S
2010. máj. 27. 18:11

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!