Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » Lehetséges, hogy 28 évesen...

Lehetséges, hogy 28 évesen elmarad a vérzésem?

Figyelt kérdés

28 éves 3 gyerekes anyuka vagyok,és márciusban volt utoljára vérzésem. Voltam már orvosnál, a januári rákszűrésem negatív lett. Teszteltem is már 5x és mind negatív lett. Most vérvételre küldött el az orvosom,hogy többet megtudjunk. Gyógyszert már 7 hónapja nem szedek.

Volt már más is így?

2011. jún. 15. 10:25
 1/7 anonim ***** válasza:
nem voltam. érdekes is. valami nagyon bezavarhatta. de majd kiderül akkor vérvételen.
2011. jún. 15. 10:34
 2/7 anonim ***** válasza:

Lehetséges, hogy korai klimax.

Ez a vérvétel eredményéből ki fog derülni (FSH hormont is néznek gondolom, ha ez nagyon magas, akkor valószínű, hogy kimerült a petefészked.)

Mivel 3 gyermeked van, ezért gondolom, nem fog hiányozni a "mikulás" :))

2011. jún. 15. 10:47
 3/7 anonim válasza:
Az egyik ismerősömnek is volt ilyen,de ő fiatalabb, azt hiszem 1-szer vagy 2-szer kimaradt neki és aztán ivott vas pezsgőtablettát,és kiderült hogy azért nem jött meg neki mert túl alacsony volt a vasa de ez lehet hogy a Te esetedben nem így van,de a vérvétel eredményeiből úgy is ki fog derülni.
2011. jún. 15. 11:07
 4/7 A kérdező kommentje:
Igen ,néznek azt is. Hát nem hiányzik egyáltalán,csak azon aggódom,hogy nehogy más gond legyen.
2011. jún. 15. 11:08
 5/7 A kérdező kommentje:
Ha van ilyen akkor az is lehetséges,mivel mindig is vas hiányos voltam. Volt,hogy vénásan kaptam a vasat.
2011. jún. 15. 11:09
 6/7 anonim ***** válasza:
hormonproblema is lehet. vervizsgalattal azt kitudjak szurni
2011. jún. 15. 11:19
 7/7 anonim ***** válasza:
Hormonprobléma, PCOS, tabletta utóhatás...mindenképp ki kell vizsgáltatni, mert komolyabb gond is lehet belőle.
2011. jún. 15. 12:45

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!