2 hónapja nem jött meg a menst, cs barnáztam, voltam dokinál de nem talált bajomat ak mivan velem? 22/L
Ezt meg szerinted honnan lehetne tudnI ?!?!?!?
Semmit nem irsz, hogy rendszeres szokott- lenni a vérzésed, van-e szexuális kapcsolatod nem vagy-e túl kövér/sovány, stb.
Ha egy ORVOS megvizsgált és nem talált semmit, akkor gondolod, hogy igy a neten keresztül valaki megszáll a szentlélek és rájön, hogy mi van veled?!?!?
Esetleg menj egy másik orvoshoz, csinálj terhességi tesztet, stb.
A dokinak nem hiszel, de nekem elhinnéd ha látatlanban, infó nélkül diagnosztizálnálak? :D
A pecsételésnek több oka is lehet, akár egy terhesség kialakulását is jelezheti, időnként a beágyazódásnál kevés, barnás pecsételés fordulhat elő. A másik amire gondolhatunk a fertőzés, függetlenül a januári rákszűréstől, ez bármikor kialakulhat. A harmadik dolog a hormonális rendellenesség. Tehát, ha bármilyen egyéb, fertőzésre utaló tünetei vannak, akkor el kell mennie egy vizsgálatra. Ha rendes mensese lesz, és a kvöetkező ciklusban ismét pecsételés lenne, akkor is el kell mennie vizsgálatra. Ha nem jön meg a vérzése, akkor terhességi tesztet kell csinálnia.
Előbb jó lenne ha részleteznéd,milyen vizsgálatot végzett a doki és milyen eredményt kapott.Kizárható a terhesség?Volt hormonvizsgálatod/és ha volt,miket néztek/?A menstruáció elmaradásának számos oka lehet-pl hirtelen súlyvesztés,anyagcsere/hormonális probléma-tüszőrepedés hiánya,stb.ezt mi így nem tudjuk megválaszolni.Ha bizonytlan vagy magadban,akkor kérj a nőgyógyásztól vagy a háziorvostól beutalót endokrinológushoz,aki részletesebben kivizsgálhat.Remélem segíthettem.
21/L
remélem még elolvasod(én írtam az utolsó választ is):
ha fájdalmat érzel,akkor az lehet egy felfázásból eredő petefészek gyulladás-reméljük tényleg "csak" ennyi.De mondom,azért egy hormonvizsgálat nem ártana,úgyhogy próbálj intézkedni ez ügyben akkor is,ha az orvos nem hozza szóba,ok?Kontrollra pedig vissza kell menned,nem szabad kihagynod.Remélem tényleg nem komoly és hamar rendbejössz :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!