Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » Szerintetek van okom aggodalomra?

Szerintetek van okom aggodalomra?

Figyelt kérdés
16 éves lány vagyok.. és strummám van, ami a pajzsmirigy alulműködését vagy túlműködését jelenti. Ez a betegség a hormnokra hat ki.. Már volt menstruációm nem egyszer, de van hogy 3 vagy több hónapig nem jön meg.. Az orvos azt mondta h ez az én esetemben normális, várni kell ,hogy beálljon a menstruációm.. Hétvégén együtt voltam a barátommal, nem ez volt az első. Persze védekeztünk óvszerrel. De most nagyon fájnak a melleim, éspersze azon aggódok, hogy nem fog megjönni, mert hát nemtudom kiszámolni mikorra várható a mensesem. Szerintetek van okom aggodalomra? Vagy csak túl paranoiás vagyok? A válaszokat előre is köszönöm.
2010. máj. 26. 19:40
 1/3 anonim ***** válasza:

Nekem is volt hasonló estetem. Nekem is ritkán van menzeszem, szóval nem tudom kiszámolni, és mi is gumival védekeztünk. Csak hát elkezdett fájni a hasam, ahogy menzesz előtt, de az istenért nem akart megjönni. Már megvettem a tesztet...aztán végül nem kellett használni:)

Szerintem ha kiszakadt volna, észrevettétek volna! Nem lesz gond, nyugi:) De a biztonság kedvéért vegyél egy tesztet, ha addig nem jön meg (csak 14 nap után csináld meg). Ha meglátod a negatív eredményt, tuti megjön:)

2010. máj. 26. 19:48
 2/3 anonim ***** válasza:

ha nem volt semmi gond az óvszerrel akkor nem lehet gond.esetleg használjatok mást is az óvszer mellé,hogy tuti legyen.

vegyél egy tesztet ha az megnyugtat.

2010. máj. 26. 19:49
 3/3 A kérdező kommentje:
Nem az óvszerrel nem volt gond.. a párom közben szokta ellenőrizni... csak hát nem tudom kiszámolni és elég zavaró így mert persze én egyből arra gondolok hogy teherbe estem.. amíg nem éltem nemi életet nem is foglalkoztam vele h 3 hónapig nem jött meg mostmeg idegeskedek miatta..most fájnak a melleim meg néha a hasam, talán majd megjön. Mit használhatnánk még az óvszer mellett? Mert fogamzásgátlót nem tudok szedni amíg a menstrációm nem áll be.. :S
2010. máj. 26. 19:55

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!