Szerintetek van okom az aggodalomra?
Hétfőn fejeztem be a 2. levél fogamzásgátló szedését, és ha az előző hónaphoz viszonyítok, akkor ma kellett volna megjönnie. Az előző menszeszem is rövidebb volt, mint az addigiak, de azt a bogyó hatásának tudtam be. Viszont most már egy hete pecsételő vérzésem van (tehát még a tabletta szedése alatt is volt), de alhasi görcsnek, és rendes vérzésnek semmi jele. Minden tablettát időben bevettem, közben nem volt olyan betegségem, ami a fog.gátló hatásfokát csökkentette volna, és olyan gyógyszert sem szedtem.
Holnap mindenképpen veszek egy tesztet, ha nem jön meg rendesen, akkor pedig orvoshoz is elmegyek. A kérdést csak azért tettem fel, hogy hátha valaki megnyugtat, vagy esetleg megoszt velem hasonló tapasztalatot.
Azt nem írtam, hogy Sensonettet szedek. Bocsánat, csak nagyon ideges vagyok.
Egyébként előtte sem voltak egyformák a ciklusaim (volt, h 28 napra jött meg, de olyan is, hogy csak a 34.re), ezért is reméltem, hogy a fogamzásgátló majd ezt is rendszerezi.
Biztos, hogy nem vagy terhes, a tabi miatt van. Láthatóan nem megfelelő a számodra. A pecsételő vérzés nem normális. A 7 gyógyszermentes nap egyikén kell megjönnie, általában ez ugyanannyadik nap, de nekem is szokott lenni +/- 1 nap eltérés. Az, hogy az előző menzeszed rövidebb és gyengébb, az tabi mellett normális, így hat. (Ez pozitív hatás, mert kevésbé leszel vérszegény.)
A doki valószínűleg azt fogja mondani, hogy várj még 1 hónapot, és ha akkor is van pecsételő vérzés, másikat ad.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!