Mensi keses? Mitol?
Baratommal utoljara 2hete fekudtem le
Van egy kicsi sargas feheres turos folyasom
Terhessef kizart
Vedekeztunk
Oda figyeltunk!
Ma kellett volna megjonnie de meg semmi
A mai napból még van pár óra, tehát a vérzésed nem késik.
És ha éppen holnap-holnapután jön meg, annak sincs feltétlenül bármilyen különösebb oka. Nők vagyunk csak, nem gépek.
Ha viszont sárgás és túrós a folyásod, az nagyon gyanús lehet, hogy fertőzésed van, ami viszont hatással lehet a vérzésedre is akár. Illetve ha pont 2 hete voltatok együtt, nyugodtan csinálhatsz terhességi tesztet, mert nyilván aki nemi életet él, annál megvan a terhesség esélye.
Hétfőn pedig menj el orvoshoz a fertőzésre utaló tüneteid miatt, illetve ha fertőzés, akkor a barátodat is kezelni kell.
Ne aggódj! Nekem 6 napot késett, a 7. napon jött meg. Én is tudtam, hogy felelősségteljesek vagyunk úgyhogy kizártam a terhességet és ennek tudatában amint nem izgultam rajta azonnal meg is jött! Viszont azt a folyást nézesd meg mert nem hangzik túl bizalomgerjesztően!!!
Csak nyugi!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!