Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » 7 hetes terhességet kimutatja...

7 hetes terhességet kimutatja a teszt?

Figyelt kérdés
Sajnos lehet, hogy terhes vagyok, minden alkalommal használtam óvszert, de a legutóbbi menses csak 4 napig tartott, azóta 5 tesztet csináltam, és most kellene megjönnie. Létezik hogy nem mutatta ki?

2017. szept. 6. 13:52
1 2 3
 11/21 anonim ***** válasza:
Figyelj, ezt te már bebeszéled magadnak. Nem a szóbeszédnek kellene hinni, hanem az orvosi tényeknek.
2017. szept. 7. 10:45
 12/21 A kérdező kommentje:
Az biztos... már meg fogok bolondulni.... komolyan mondom, nem merek elmenni a nőgyógyászatra, mert félek hogy megállapít egy terhességet... Komolyan nem bírom már tovább, nem akarok újabb tesztet venni, mert felesleges!!! mindig másfélét vettem és egyik sem mutatta ki, még "halványpozit" sem teszteltem... nem értem minek kell az ilyen szavakat becézgetni már frászt kapok tőle..
2017. szept. 7. 16:31
 13/21 A kérdező kommentje:
Ja most számoltam már 9 hetes lennék.... szóval még az ellenségeknek sincs igaza hogy 7 hetest mutat csak ki...
2017. szept. 7. 21:02
 14/21 anonim ***** válasza:

Ne legyél már paranoiás! Fogadd el végre, hogy nem vagy terhes.

Figyelj, így nem lehet élni. Ha ennyire görcsös vagy, akkor inkább ne élj szexuális életet, mert csak az jelent 100%-os biztonságot.

Miért nem elég megnyugtatás számodra az, hogy te mindent megtettél amit csak lehet? Örökös rettegésben tervezed tölteni a következő éveidet? Ezzel az erővel tablettaszedés vagy spirál mellett is ugyanígy retteghetnél.

2017. szept. 9. 18:34
 15/21 A kérdező kommentje:
Tudom... és igazad van teljes mértékben de már nem én uralom ezt úgy érzem.. a jövő héten megyek pszichiáterhez, mert tudom, hogy szükségem van rá. Igazad van totál abban, amit írtál... emiatt nem tud megjönni, mert idegelem magam. Ma reggel is teszteltem egy negatívot, még van két teszt a fiókban... de ez már tényleg nem normális, amit csinálok. Én nem a terhességtől rettegek, hanem minden szakítás után ezt csinálom, hogy mi van ha terhes maradtam. És akkor egyedül kell felnevelni azzal a tudattal hogy az apjának nem kellettünk... Tényleg mindent megtettem, mert tanultam a múlt eseteiből, még előváladékkal sem találkozhattam mert minden alkalommal használtunk óvszert, egyszer sem szakadt ki, már egy gumit ki is próbáltam, hogy hogyan szakad, hogy ezzel is kizárjam a "mikroszakadás" miatti félelmet, amit itt leírt valaki, hogy látszólag semmi sem látszik az óvszeren, de az lyukas...Szóval ez sem játszik, az idegesít hogy nem jön meg... késik egy hetet, de tudom, hogy az ideg miatt. Olyan baromságokat írnak a neten hogy van akinek egyáltalán nem mutatta ki a teszt csak akkor derült ki, amikor elment orvoshoz... félek, orvoshoz sem merek menni, mert félek hogy felkiált örömmel hogy jé ott egy petezsák... Az előző paránál is ez volt sírva felhívtam egy orvost, hogy vizsgáljon meg, erre petezsákokat magyarázott nekem el sem mertem menni. Ha tudnám, hogy sose találok olyan férfit, akivel normális családot tudok alapítani már régesrég elköttettem volna magam. De még nem adtam fel a reményt, és hiszem hogy vannak normális értékrendű férfiak, akik örülnének egy családnak.
2017. szept. 9. 21:06
 16/21 anonim ***** válasza:
Nekem egyszer majdnem három hetet késett, gyakorlatilag kimaradt. Persze, én is stresszeltem, hogy mi van. Aztán teszteltem, negatív lett és utána két nappal megjött, mondom, majdnem három hét után. Aztán azóta is pontosan jön meg. Terhes sem voltam. :) Szóval nyugi. Egy hét késés, az semmi.
2017. szept. 10. 13:42
 17/21 A kérdező kommentje:

Köszönöm nagyon aranyos vagy, hogy nyugtatsz, itt nagyon sokan idegesítettek már engem is bántottak, nem voltam felelőtlen védekeztem... már napok óta sírok...

Tegnap visszaírt egy nagyon kedves magán orvos, aki megszánt (Vannak még jó emberek!!!) és írta hogy szívesen megnéz... csak az a baj hogy későn néztem meg az emailt így ma már nem jutottam el orvoshoz... Több tesztet nem akarok csinálni, mert felesleges... A pasim már szóba sem akar velem állni, de ő érdekel most a legkevésbé, sose volt igazi társam

2017. szept. 10. 14:37
 18/21 A kérdező kommentje:

[link]

ezt kaptam

2017. szept. 11. 21:54
 19/21 anonim ***** válasza:

Kitől kaptad és miért? Mi értelme van ezt beszedni? Szerintem nem műhormont kellene tolnod, hanem megvárni, amíg a szervezeted magától úgy dönt, hogy menstruál.

Az már ezerszeresen bebizonyosodott, hogy nem vagy terhes, akkor most minek sürgetni?

A pszichológus sokkal jobb ötlet, mert biztos, hogy lelki oka van a cikluszavarodnak. Szerintem ne avatkozz még bele a normális testi működésedbe szintetikus hormonnal.

2017. szept. 16. 17:20
 20/21 A kérdező kommentje:
Már nem kellett bevenni, mert túl vagyok a vérzésen. Persze, hogy lelki oka van. A nőgyógyász írta fel egyébként, hogy megjöjjön.
2017. szept. 19. 09:29
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!