7 hetes terhességet kimutatja a teszt?
1) Minden alkalommal használtál óvszert - akkor, hogyan lennél terhes?
2) Nincs tovább...
4 napig tartó mensiben nincs semmi különös, nem előírás, hogy egy hétig tartson, és ennyi teszt már ki kellett volna mutassa, ha van baba.
Valóban lehet olyan, hogy a terhesség ellenére is vérzel (inkább csak barnázol, pecsételsz) egy kicsit. Ha már rendes, piros vér is van, akkor az rendes mensi!
De a tesztnek már azokban a napokban (az esedékes menstruáció időpontjában) ki kellett volna mutatnia, ha baba van. Ha azóta sem mutatja, akkor biztos nem vagy terhes.
Köszönöm szépen!
Végre már normális válaszokat kapok és nem olyanokat hogy "terhesmensid van". Egyetlen alkalommal sem szakad el, vagy csúszott le... de írtak itt olyat, hogy lehet mikro szakadás és ott bekúszik valami....
Ez csak riogatás, majdnem a nullával egyenlő az esélye annak, hogy terhesen is kihagyás nélkül megjöjjön és rendesen vérezz, időben. Ha 1 napig barnáznál, az lehetne, de olyan, hogy "terhesmensi", nem létezik, mivel terhesen nem lehet menstruálni.
Egyrészt mindig védekeztetek, másrészt rendesen megjött (ahogy már írták, nem probléma, ha csak 4 napig tart, nem kell mindig ugyanannyi ideig meglennie), ráadásul csináltál 5 negatív tesztet... 100%, hogy nem vagy terhes. 10 nap után 99%-ig biztosra kimutatja bármelyik teszt, még az olcsók is.
7 hetesen már teszt nélkül is kezdenéd érezni, hogy valami van.
Viszont, ha ennyire rettegsz a terhességtől, hogy menzesz és 5 negatív teszt után is parázol, akkor célszerű lenne óvszer MELLETT fogamzásgátló tablettát is szedned, főleg, mivel rendszeres nemi életet élsz, bár azt nem írtad, hogy egy partnerrel, vagy váltakozó...
Egy partnerrel. Alapbetegségem miatt én nem szedhetek fogamzásgátlót ez a nagy probléma, elhihetitek, hogy örömmel bevenném!!! De nem lehet. A spiráltól meg idegenkedek annak ellenére, hogy még nem szült nők is használhatják.
Köszönöm szépen, hogy megnyugtattatok és normális rendes emberekkel beszélhettem itt a problémámról... a "terhesmensis" brigádot meg ... jól s.. be rúgnám! Nincs elég baja az embernek??? Ma vettem egy másik tesztet ez is negatív, el akartam jutni nőgyógyászhoz, de nem sikerült a magánnál 2 hét múlva van időpont, az államiba meg nem megyek, mert úgy bánnak az emberrel mint a kutyával...
Ma reggel és tegnap este is csináltam egy tesztet, természetesen negatív lett....
"De vigyázz, mert van akinek csak 2 hónap után mutatta ki"...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!