Miért ilyen macerás a fogamzásgátlás?
Figyelt kérdés
Tabletta:
Hízás, trombózis veszély, puffadás, hangulatvaltozas, mellfajdalom, migrén
Óvszer :
Hangulatgyilkos, irritativ, kockázat bénázás esetén
Spirál :
Gyulladást okozhat, elcsuszhat, terhesség esetén veszélyes a magzatra
Krémek :
Baromi megbízhatatlan
Mit használtok? Mivel lehet hosszútávon tervezni?
2017. szept. 3. 18:41
2/7 anonim válasza:
Kalmopyrin, vagy alma. Comb közé szorítva 100%-os biztonság.
3/7 anonim válasza:
# 2
Hátulról még úgy is lehet :))
Nekem nincs bajom az óvszerrel, illetve pesszáriumom is van.
4/7 anonim válasza:
Az ember "feladata" alapvetően a szaporodás. Persze, ezt a mai világban nem lehet csak úgy, bár rengetegen "csak úgy" szaporodnak, sajnos. Ezért nehéz úgymond, hogy meg kell akadályozni a teherbe esést. De mindenkinek meg kell találnia a kevésbé "rossz" módot.
5/7 anonim válasza:
És bármelyikkel lehet hosszú távon, ha bevált.
6/7 anonim válasza:
Óvszerben mi a hangulatgyilkos? Áll, behatolás előtt két mp-cel felhúzod, és kész.
Érdekes, a páromnak semmilyen gondot nem okoz, főleg, hogy én nem is védekezhetek hormonnal.
Az ex meg folyton eljátszotta a hattyú halálát miatta, én meg tönkretettem magam a fogamzásgtáló bogyóval.
7/7 anonim válasza:
Én megműttettem magam - szuper döntés volt. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!