Mit tegyek hogy megjöjjön vagy védve legyek?
Tudom, hogy fura a kérdés. A sztori a következő. A sienima nevű alacsony hormontartalmu fogamzásgátlót szedtem fél évig, tartottam egy szünetet most a nyári hónapokban, de vissza akarok térni rá. Jovohet szerdán utazok Barcelonába, úgyhogy 29-én kellett volna megjonnie de nem jött. Elég para, ugyanis a fél fizetesemet elkoltottem erre az útra, hogy a pasimmal legyek, akivel tavkapcsolatban vagyunk. Szóval gondoltam arra, hogy ha a ciklus nélkül elkezdem szedni a gyógyszert akkor 7 nap után hátha véd, de semmi ilyet nem találtam a betegtajekoztaton. Valaki csinált már ilyet?
Köszi előre is
20L
HA nem az elöírás szerint kezded szedni bármeliyk fogamzásgátlót is, akkor nem igazán hatásos, de legalább esetben is az elsö hónapban nem az.
Ha pontosan akarod tudni, akkor a legokosabb felhívni a nögyógyászodat és töle kérni infót.
De ha nem akarsz terhes lenni és biztosra akarsz menni, akkor mindenképpen javasolt óvszer használata.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!