Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » Hogy cseréljek betétet amikor...

Hogy cseréljek betétet amikor a pasimnál vagyok úgy hogy ne legyen hangos?

Figyelt kérdés
20/l
2017. szept. 2. 09:55
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
Ha ennyire zavarba vagy, hogy meghallja, akkor csere előtt húzd le a WC-t, az jó hangos. :-)
2017. szept. 2. 14:41
 12/18 anonim ***** válasza:
Nekem éjjel volt néha olyan gondolatom,hogy még a szomszéd is tuti felébredt,mikor letépem a betétet a csomagolásról.Szerintem hangosabbnak érzékeled azt a kis hangot,mint amilyen.Úgy,hogy,ha a pasid nem az ajtóba hallgatózik,akkor nem valószínű,hogy hallja,főleg,ha ő is csinál valamit.
2017. szept. 2. 14:50
 13/18 anonim ***** válasza:
Pasiként nem értem miért kell ebből ekkora problémát csinálni.
2017. szept. 2. 15:13
 14/18 anonim ***** válasza:
Természetes dolog, talán pár év múlva te is így fogod érezni, ha már jól összekovácsolódtatok.
2017. szept. 2. 15:19
 15/18 anonim ***** válasza:

Bemész és kicseréled, mi ebben a nagy ügy?

Elvileg a farkát fogod, szopod, ő nyal, de ilyesmin szégyellősködsz? :D

2017. szept. 2. 16:30
 16/18 A kérdező kommentje:
Még nem feküdtünk le most lesz 1honapja h együtt vagyunk
2017. szept. 2. 17:50
 17/18 anonim ***** válasza:
Ezen kár aggódni, vannak pasik akiknek ez még be is jön. Én pl már vettem ki, és raktam is be tampont a páromnak. Ehhez képest egy betét felragasztása nem egy nagy dolog szerintem!
2018. ápr. 30. 10:26
 18/18 anonim ***** válasza:

Kapcsolj be hangos zenét, mielőtt bemész a wc-re - nem csak betétcserére... Nem kellemes sem a másik hangjait hallgatni, sem a sajátot hallatni...

Sokáig fel sem tűnt annak a miértje, hogy a különtanárom mindig bekapcsolta a rádiót jó hangosan, amikor wc-re mentem nála, vszeg igencsak vékony fala lehetett a wc-jének és milyen figyelmes volt már! Én pedig mindig azt hittem anno, hogy csak azért kapcsolta be, hogy ne unatkozzon nélkülem... :D De kis hülye voltam én is anno... :D

Aztán amikor először hallottam a már exemet wc-n hangosan produkálni dolgokat, rájöttem, hogy ezt soha többet nem akarom hallani sem tőle, sem mástól, de még magamtól sem, úgyhogy azóta ez nálam aranyszabály, ha nem egyedül vagyok - mindenki lelki békéje kedvéért... ;)

"A bomba nő az csupa titok, senki sem látja, ha k*kilok"... :D És tényleg! :)

Én megértelek akkor is, ha szégyellni tényleg nem kell, de hallatni sem muszáj... ;)

2019. nov. 5. 01:04
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!