Hogy cseréljek betétet amikor a pasimnál vagyok úgy hogy ne legyen hangos?
Bemész és kicseréled, mi ebben a nagy ügy?
Elvileg a farkát fogod, szopod, ő nyal, de ilyesmin szégyellősködsz? :D
Kapcsolj be hangos zenét, mielőtt bemész a wc-re - nem csak betétcserére... Nem kellemes sem a másik hangjait hallgatni, sem a sajátot hallatni...
Sokáig fel sem tűnt annak a miértje, hogy a különtanárom mindig bekapcsolta a rádiót jó hangosan, amikor wc-re mentem nála, vszeg igencsak vékony fala lehetett a wc-jének és milyen figyelmes volt már! Én pedig mindig azt hittem anno, hogy csak azért kapcsolta be, hogy ne unatkozzon nélkülem... :D De kis hülye voltam én is anno... :D
Aztán amikor először hallottam a már exemet wc-n hangosan produkálni dolgokat, rájöttem, hogy ezt soha többet nem akarom hallani sem tőle, sem mástól, de még magamtól sem, úgyhogy azóta ez nálam aranyszabály, ha nem egyedül vagyok - mindenki lelki békéje kedvéért... ;)
"A bomba nő az csupa titok, senki sem látja, ha k*kilok"... :D És tényleg! :)
Én megértelek akkor is, ha szégyellni tényleg nem kell, de hallatni sem muszáj... ;)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!