Mit csináljak a szőrtüszőgyulladassal?
Nekem a lábamon volt régebben, mikor epiláltam. A szeméremdombon borotvával annyi a titok hogy szőr növekedésével egy irányba borotváld, tehát ne visszafele. Így borostás marad, de nem lesznek durva gyulladásaid. ;)
A lábamon hát...mindig nyomkodtam, kapargattam, hátha felszínre kerül a benőtt szőr. A legrosszabb esetben több havi szenvedés után egy hatalmas hólyag nőtt. Mondanom sem kell hogy durva volt mikor szétszedtem. :D Mikor kitisztítottam kb 4 mm mélyen megtaláltam a ludas szőrszálat.
Amit én tettem: Elmentem bőrgyógyászhoz aki írt fel kenőcsöt hegesedés ellen, nagy bőrhámlasztó képességgel. Amit magával a gyulladással kezdhetsz orvos nélkül, az pl. Tetran kenőcs, gyulladásra. Vény nélkül kapható.
Ha szőrbenövésed van azt valahogy ki kell szedni. Ha mázlid van, magától a felszínre kerül ahol ki tudod kapargatni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!