Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » Elmúlhat magától a hüvelygomba?

Elmúlhat magától a hüvelygomba?

Figyelt kérdés
Még nem biztos, hogy ez van nekem, de már a második napja viszket és túrós váladék van a hüvely körül. Nem szeretnék elmenni orvoshoz, még csak 16 vagyok, nagyon kínos lenne. Van rá esetleg más módszer, hogy elmúljon? Valakinek segített az élőflórás joghurt házi módszerként? Vagy van más megoldás, hogy elmúljon?

2017. aug. 31. 09:34
 1/4 anonim ***** válasza:
82%

Nem múlik el magától.

Nem, nem kínos az orvosnál.

Viszont ha félrediagnosztizálod, az tartós károkat, fájdalmakat, stb. okozhat.

Nem, a joghurt hüvelybe kenése nem gyógyítja a gombát.

MENJ ORVOSHOZ!!!!

2017. aug. 31. 09:37
 2/4 anonim ***** válasza:
73%

Nem, ezek maguktól nem múlnak el sohasem.

Nem kínos orvoshoz menni. Senki sem élvezi, de nincs benne semmi különös.

A házi módszerek nem segítenek és árthatnak is, mivel pl. a joghurt sem erre van kitalálva, élelmiszer és nem gyógyszer, amit a hüvelyedbe kéne tenni.

Egyébként is a joghurt max. arra lenne jó, hogy visszaállítsa a hüvely ph értékét, nem arra, hogy kiirtsa a gombát. Már, ha tényleg gomba.

2017. aug. 31. 09:55
 3/4 anonim ***** válasza:
71%
Megpróbálhatsz egy Canesten kombi kezelést, de ha nem segít, akkor mindenképpen kell az orvos. Előttem írónak igaza van abban, hogy a joghurt másra való.
2017. aug. 31. 10:28
 4/4 anonim ***** válasza:
76%
Ha vársz, akkor rosszabbodhat, feljebb mehet a fertőzés, de te tudod...
2017. aug. 31. 11:43

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!