Hüvelygomba gyanú, szerintetek? Többi lent!
Sziasztok. Kb 1 éve volt hüvelygombám betegség miatt. Most voltam strandon és elkezdtem lent égni, fájni és viszketni. Mivel hétvége volt, gyógyszertárban vettem canesten kombit. Tegnap tettem fel az első kúpot, viszont a krém elsőnek nagyon éget. Várjak még vagy inkább azonnal menjek nőgyógyászhoz?
Légyszi normális válaszokat írjatok!
Szia! jobban vagy már? Én most fogom befejezni a gyógyszerem, amit a nőgyógyásztól kaptam.
Nekem régebben visszatérő gond volt a gomba, aztán évekig semmi, most pedig újra előjött. Kértem is rögtön időpontot, amit csak péntekre tudtak adni, én hétfőn hívtam a dokit. Elkezdtem a 3 darabos Canestent használni. Szépen elkezdett minden helyreállni, de úgy gondoltam, hogy ha van időpontom, akkor már le is megyek.
Kiderült, hogy a hüvelyem belül tiszta gomba, ki is tisztította és adott beöntést. Azt mondta, hogy van a Canestentől jobb készítmények is, és adott receptet egy olyan gyógyszerre, amit szájon át kell szedni. Azt mondta, hogy ilyenkor a véredben is benne van a gomba, ezért onnan is ki kell irtani, hogy ne legyen visszatérő gond. A tablettából egyet bevettem, a másikat jövő héten kell bevennem, a kúpnak kezdek a végére érni.
összefoglalva: menj orvoshoz!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!