Libresse vagy Always?
Most kivételesen Always éjszakai betétet vettem. Nem tetszett benne, hogy illatosított, mert az illatanyagoknak nem feltétlen "örül" az ember puncija :) Szerencsére, nem lett bajom tőle, de volt egy kis parám, hogy életem első allergiás reakciója ettől lesz.
Libresse től is van egy rövidebb, de vastagabb, az egész jó. 349 huf volt a csomag.
Egyébként DM-es vagy Rossmannosat szoktam venni, tökéletesek. Méretben, tapadásban ( nem mozdul el) egyaránt. Valamivel olcsóbbak, mint reklámozott társaik.
Évekkel korábban a Tescosat is szerettem, de jó ideje nem vásárlok Tescoban.
Nekem nincs már erős mensim.
Libresse.
Annak jobb a csomagolasa es a szarnyai is. Nem olyan műanyagos
Hát egy ideje már nem betétezek csak éjszakára vagy ha itthon vagyok meg tampon mellé biztonság kedvéért egy három cseppes alegkeményebb napokon.
Az alwaysban nem szeretem, hogy műanyagos a libresse pamutos az sokkal jobb :-) Viszont az always meg sokkal jobban felszívja a cuccot meg nem engedi vissza. Szal igazából a legjobb párosítás az always szenzitív, a rózsaszín csomagolású, pamutos meg úgy szívja mint a többi always :-D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!