Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » Libresse vagy Always?

Libresse vagy Always?

Figyelt kérdés
Szerintetek melyik jobb?
2017. aug. 30. 15:50
 1/6 anonim válasza:
53%
Always az mindig jobb😊
2017. aug. 30. 15:55
 2/6 anonim ***** válasza:
Always.De kinek mi válik be.
2017. aug. 30. 16:00
 3/6 anonim ***** válasza:

Most kivételesen Always éjszakai betétet vettem. Nem tetszett benne, hogy illatosított, mert az illatanyagoknak nem feltétlen "örül" az ember puncija :) Szerencsére, nem lett bajom tőle, de volt egy kis parám, hogy életem első allergiás reakciója ettől lesz.

Libresse től is van egy rövidebb, de vastagabb, az egész jó. 349 huf volt a csomag.

Egyébként DM-es vagy Rossmannosat szoktam venni, tökéletesek. Méretben, tapadásban ( nem mozdul el) egyaránt. Valamivel olcsóbbak, mint reklámozott társaik.

Évekkel korábban a Tescosat is szerettem, de jó ideje nem vásárlok Tescoban.

Nekem nincs már erős mensim.

2017. aug. 30. 16:00
 4/6 anonim ***** válasza:
Libresse
2017. aug. 30. 18:38
 5/6 anonim ***** válasza:
100%

Libresse.

Annak jobb a csomagolasa es a szarnyai is. Nem olyan műanyagos

2017. aug. 30. 20:02
 6/6 anonim ***** válasza:

Hát egy ideje már nem betétezek csak éjszakára vagy ha itthon vagyok meg tampon mellé biztonság kedvéért egy három cseppes alegkeményebb napokon.

Az alwaysban nem szeretem, hogy műanyagos a libresse pamutos az sokkal jobb :-) Viszont az always meg sokkal jobban felszívja a cuccot meg nem engedi vissza. Szal igazából a legjobb párosítás az always szenzitív, a rózsaszín csomagolású, pamutos meg úgy szívja mint a többi always :-D

2017. aug. 30. 21:32

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!