Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » Libresse vagy Always?

Libresse vagy Always?

Figyelt kérdés
Tegnap jött meg most Freesia tinit használok de hamar átázok. Alwaysből pedig nem tudom milyen hosszút vegyek.A Libresse megbízható? 13/L

2017. júl. 12. 07:44
 1/9 anonim ***** válasza:
100%
Meg
2017. júl. 12. 07:59
 2/9 anonim ***** válasza:
100%
Emlékeim szerint, mert egyiket se használom már vagy 10 éve, a Libresse olyan pamutos felületű, az Always meg lukacsos. Nekem a lukacsos jött be, anyámnak a másik. De mindkettő jó. Viszont sokkal olcsóbb és ugyanolyan megbízható a dm-es Jessa.
2017. júl. 12. 08:01
 3/9 anonim ***** válasza:
100%

Én Libresse-t szoktam használni, nem tudom miért, de nekem az Always kényelmetlen,érzem,hogy ott van, zavar. Ezzel szemben a Libresse nem!

24L

2017. júl. 12. 08:25
 4/9 A kérdező kommentje:
Libresse Classic Normál 4 cseppeset vettem eddig nem áztam át de nem tudom hogy éjszaka átázik-e(éjszakai nem volt a boltban:()
2017. júl. 12. 15:54
 5/9 anonim ***** válasza:
100%
nkem most legutóbb a lild-s jött be. Évekig csak A-t használtam, mert a L összecsomósodott, kényelmetlen volt. aztán egy idő után nem kísérleteztem vele. pedig a felülete jobb volt. szerencsére az A is váltott a pamutos felületre, így tök jó.
2017. júl. 12. 21:43
 6/9 anonim ***** válasza:
100%
Always hosszú,így nem kell félj hogy kifolyik
2017. júl. 13. 03:40
 7/9 anonim ***** válasza:
Az Always nagyon jó. De lehet érezni hogy bent van. A Libresse nagyon kényelmes és alig érezni.Viszont kicsit kevesebbet bír.
2017. júl. 15. 13:28
 8/9 anonim ***** válasza:
55%
Mind2 jó fajta! A nővérem csinált olyat hogy beragasztott egyet a bugyijába aztána tetejére még egyet így a bugyija nem lett olyan
2018. ápr. 18. 16:33
 9/9 anonim ***** válasza:
100%
Az örök kérdés, melyik a jobb... :) Szerintem vegyél mindkettőből egyet, próbáld ki, és döntsd el, h neked melyik fekszik jobban. Nekem a Libresse jött be legjobban, szóval én azt mondanám, amúgy Always sem rossz, de nekem annyira nem jó, mint a Libresse. Más meg fordítva gondolja. Megint másnak egyik sem jön be a kettő közül, és egy harmadikra esküszik. Nem vagyunk egyformák, nem lehet általánosítani sztem, h melyik a jobb. Kinek ez, kinek az...
2018. ápr. 30. 12:22

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!