Az ovulációs teszt még negatív, de a hőm ma visszaesett. Akkor most hogy van ez?
Az ehavi ciklusomban a hőm egészen máig 36,25 - 36,45 körül alakult. Pénteken kezdtem ovu-tesztelni, azon nagyon halvány volt a tesztcsík, épp hogy látszott, így a szombatit ki is hagytam. Tegnap (vasárnap) már határozottan erősebb volt, de még mindig negatív, viszont a hőm ma visszaesett 36,16-ra... 3 hónapja hőmérőzök, az eddigi tapasztalataim alapján ha a hőm leesik 36,2 alá, másnap, max harmadnap jön a 36-6 - 36-9 fokos hő, és fent is marad a kövi mensiig, tehát "elvileg" megvolt az ovu.
Én úgy tudom, hogy pozi oviteszt esetén 24-36 órán belül lesz tüszőrepedés, de ha a teszt negatív, mégis visszaesik a hő, akkor akkor nálam valami nem stimmel.
Van valaki, akinek hasonlóan alakul a peteérése?
Köszönöm!
Köszi szépen, hogy írtál! Mindenképpen ma is lövök egyet és írok!
Azt nem mondtam mert túl hosszú lett volna, illetve 2 dologról nem akartam elkezdeni beszélni, de most már leírom, remélem nem gond! A hormonjaim sem működnek teljesen megfelelően. Picit alul működik a pajzsmirigyem (2,4; a babásodáshoz 1 körül kellene lennie) illetve a progeszteron szintem is irtó kevés (14nmol, aminek jóval többnek kellene lennie). Igazából abban sem vagyok biztos, hogy van rendes ovulációm, most járogatok a nődokimhoz illetve csüt megyek endokrinológiára is. Még nincs babaprojekt, más tünetek miatt kezdtem el a kivizsgálást, bár az is igaz, hogy lassan szeretnék gyerkőcöt.
3. napos LH 3,26 U/L FSH 6,15 U/L
21. napos LH 7,3 IU/L FSH 5,0 IU/L
A dokim azt mondta h ezek nem rossz értékek, de én már nem tudom. Remélem az endo-s segít.
A tegnapi ovuteszt full negatív. Szerintem nem volt sikeres peteérésem a hónapban
Nem akarlak elkeseriteni, de lehetseges. Az orvos tobbet tud majd mondani.
En az ovutesztet 6 napig szoktam hasznalni, es szepen latszik rajta a negativtol a full pozitivig a fejlodes. Remelem neked is hamarosan minden rendben lesz!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!