Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » Menszesz nincs, hasi görcs...

Menszesz nincs, hasi görcs van, teszt negatív, ennek ellenére lehetek terhes?

Figyelt kérdés
Barátommal május 3.-án voltunk együtt utoljára. Azótaeg is jött egyszer, május 31-júni 7-ig tartott és erős vérzés volt. A ciklusaim sosem voltak rendszerben, volt olyan h egy évig is kimaradt, de márciustól napra pontosan jött meg. Júni 7.-től viszont semmi, kedden csináltam tesztet is 08.01., ami negatív lett.. más tünetem nincs, csak a menszesz kimaradása és kb három hete meglévő görcs, ami akkor jön elő csak és enyhén, amikor kiegyenesedek, aztán pár másodperc és elmúlik. Az említett nap óta nem voltunk együtt a barátommal, mert távkapcsolatban vagyunk, most a jövő héten fogunk összeköltözni. A hasam nem lett nagyobb, hánxinger nincs, és 2 kilót fogytam ezen a héten. Ti mit javasoltok, én hétfőn elmennék dokihoz, mert félek h valami baj a szerveimmel és azért van ez a furi, enyhe idönkénti görcs :( tapasztalatok is sokat segítenének. Köszi a vaszokat .
2017. aug. 4. 12:03
 1/5 anonim ***** válasza:
Barátnőmnél ugyanez. Aggódott, sokáig kimaradt. Tesztelt kettőt, első pisi, negatív. Megnyugodott. Másnak reggel meg is jött. Ne aggódj, és meg fog jönni!
2017. aug. 4. 12:26
 2/5 A kérdező kommentje:
Köszi a választ, az igaz h az elmult két hónapom csupa stessz volt, remélem vége lesz gyorsan ennek a furi görcsnek és rendesen megjön.
2017. aug. 4. 12:30
 3/5 anonim ***** válasza:
Ha megjött miután együtt voltatok, akkor nagy valószínűséggel nem vagy terhes. Rengeteg dolog miatt kimaradhat, de szerintem menj el orvoshoz, mert a 3 hete meglévő görcs gyulladásra is utalhat, ahogy a menstruáció kimaradása is.
2017. aug. 4. 13:07
 4/5 A kérdező kommentje:
Egyetértek... Ma már folyton görcsöl mint mikor készül megjönni, szóval elvileg már a célegyenesben vagyok.. ha nem jön meg hétfőig én dokihoz megyek :(
2017. aug. 4. 14:36
 5/5 A kérdező kommentje:
Nah, minden rendben van, délután már nagyon durván görcsölt, de végre megjött :) gondolom a stessz okozta ezt a kimaradást, a lényeg h megoldódott :)) nagyom szépen köszönöm a válaszokat :)
2017. aug. 4. 18:50

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!