Lányok! Suliba betét, vagy inkább tampon a jobb?
Eddig mindig betétet használtam, de most nyáron-muszájból-kipróbáltam a tampont, és eléggé bejött. Viszont nem tudom, hogy suliba melyik lenne a jobb. Esetleg ha van tapasztalatotok, akkor írjátok le légyszi.
14/L
Érdekel,ugyanígy vagyok :DD
14/l
Amelyik neked kényelmesebb :) Én sokszor reggel döntöm el, hogy épp milyen kedvem van.
L/26
Én teljes mértékben a tampont mondanám
. Kis helyen elfér a nadrágyzsebbe téve el tudtok menni kicserélni. (Még a betétet gyürmöszölöd vagy táskástól viszed) Ülni tamponban sokkal kényelmesebb is . Nem érződik hogy van ott valami. Ráadásul tesi elött sem kell aggódni hogy kilóg a betét szárnya stb.
Úgy látszik a legtöbben a tampon mellett vagytok :D
Esetleg valami tipp, hogy mibe tenni azokat?
Én gondoltam arra,hogy üres zsepis tasakba(remélem értitek mire gondolok :D) belerakni néhányat.
Én betétet használok, nekem az kényelmesebb.
Nem dugdosom nadrágzsebbe meg ilyesmi, hiszen semmi ciki nincs benne, minden lány menstruál, természetes dolog.
Részemről kizárólag tampon, mindig, mindenképp, mert utálom a betétet.
A pzs-s zacskó jól hangzik. Nekem mindig van zseb a nadrágomon, de kis zacskót is tartok, amiben a használt tampon lapul, amíg el nem jutok a szemetesig, ha olyan helyen vagyok, ahol erre is szükség van.
Viszonylag sokáig betéteztem, mert anya érzékeny és nem használhat tampont én meg nyilván őt követtem ebben, mint alegtöbb lány meg annyira tanácsot se tudott adni, stb. Aztán először a húgom kezdett tamponozni utána én, ikertesóm a mai napig betétes.
A reggel döntöm el, milyen kedvem van az nálam is megvan :-D Ha egész nap itthon vagyok vagy már a vége felé és alig van valami, akkor betét. Éjszakára mindig betét. Amúgy tampon, de egy tisztaságit érdemes a tampon alá betenni, esetleg erős napokon egy kis három cseppest. Valszeg hófehéren fogod kidobni, de jobb a biztonság :-D Részemről én a táskám zsebében tartom a tampont aztán egy nem túl feltűnő mozdulattal kiveszem és a markomban elviszem a vécébe. Nem is rejtegetem, de nem is mutogatom. Ha betétcsere akkor persze táskával megyek.
25/N
Évekig betétet használtam, de mindig cikinek éreztem, át is áztam párszor, mert nem volt lehetőségem cserélni, vagy túl sokan voltak a mosdóban ahhoz, hogy merjek cserélni, mert hát ugye eléggé hangos. :D
Aztán kipróbáltam a tampont, és mindenben jobb a betétnél :) Nálam főleg ez volt a baj, hogy hangos, igaz, a tampon csomagolása is csörög, de nem annyira feltűnő, mint mikor téped lefelé a bugyidból a betétet. :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!