27 napja késik a menstruációm, mit tegyek? 14/l
A harmadik menstruációmat várom, de késik nem jön meg.
Az első: 06.11-06.16-ig tartott
A második: 07.02.-07.10-ig
A harmadik pedig még most sem jött meg. Lehet valami bajom? Terhes nyilvan nem vagyok, szűz vagyok.
A másodiknál tampont használtam, mert akkor voltunk nyaralni. Tudom hogy ilyenkor még nem rendszeres, de már három hete ha elmegyek itthonrol betétet rakok be mert attól felek hogy megkon es atazok. Mivel hozhatnám meg? Kérlek segítsetek. 14/l
Nekem 11 éves koromban a második 20 napra jött meg augusztusban, a harmadik pedig december 24-én. Teljesen normális az első 2 évben, hogy nem rendszeres és "meghozni" sem kell semmilyen praktikával. Az is rendjén van, ha egyszer erősebb, máskor meg csak barnás maszatolás van, hiszen a progeszteron szintje sem állt még be.
Ha 2 évvel az első vérzés után sem lesz rendszeres a ciklusod (26 és 34 nap is rendszeres, nem csak a 28 napos), akkor kell elmenni nőgyógyászhoz vagy endokrinológushoz hormonvizsgálatra. Ne aggódj. :)
Nem kell megijedni! :)
kb 18 éves korodban állhat be rendesen a menstruációd.
Ilyen fiatalon teljesen normális a kiesés, csúszás.
Nálam már olyan is előfordult, hogy majdnem 2 hónapot csúszott.
De még most sem állt be rendesen a menzeszem, a ciklusom nem rendszeres.
16/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!