Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » Melyik olcsóbb tampont ajánljá...

Melyik olcsóbb tampont ajánljátok?

Figyelt kérdés

Mivel az ob tamponok mar megfizethetetlenek ezért keresek egy másik hasonlóan jo márkát amit könnyű felhelyezni

Nektek mik a tapasztalataitok?13/l

2017. aug. 27. 18:13
1 2
 11/14 A kérdező kommentje:
Igen tudom csak azt nem értem hogy pl futsz vagy akármi abban ott lotyok és nem tud mellé fojni esetleg vagy csak simán kiborul aztan meg vissza?!
2017. aug. 27. 20:04
 12/14 anonim ***** válasza:

Ob felejtős, Naturella illatos kemikáliás vacak, én Siempre (Li.l) és most valami al.isat használok, az volt a legolcsóbb és sok van benne.

Egy évre elég :D

2017. aug. 27. 20:17
 13/14 anonim ***** válasza:
Vákumot képez, ezért nem folyik mellé, és persze felveszi a hüvely formáját. Akkor szivároghat, ha megtelt, vagy rosszul teszed fel. Hát igen, valószínű lotyog, engem ez sosem foglalkoztatott :) de egyébként meg semmit nem érezni belőle, olyan, mintha ott sem lenne.
2017. aug. 27. 20:46
 14/14 A kérdező kommentje:
Jaah hat igen csak azert megis maradok a tampon mellett majd pár év múlva:)
2017. aug. 27. 21:21
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!