Mi bajom lehet? Gomba?
Par napja erzem mar, hogy pisilesnel kitorles utan picit faj a huvelyem, mikor megdorzsolom akkor jo erzes, de utana picit egetni kezd. Megneztem tukorrel, es picit piros a huvelybemenetemnel. Amikor nem pisilek es ezaltal nem piszkalom, semmi kulonoset nem erzek. Ha felnyulok az ujjammal, picit faj a huvelybemenetemnel, holott bar szuz vagyok, ilyen problemam sosem volt meg, es amikor kihuzom az ujjam, ilyen feheres darabok vannak rajta. Szaguk nincs, es a folyasomnak se, ami nagyjabol ugyanolyan mint szokott lenni ilyenkor, a menstruaciom elott, talan picit tobb van belole. Mi tortenhetett velem? A hetvegen strandoltam, elkaptam valamit? Mit tehetnek, ha nem tudok elmenni nogyogyaszhoz?(meg legalabb ket-ket es fel hetig nem lesz ra idom), mi bajom lehet?
16eves lany
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!