20 kiló plusz, koleszterin. Fogamzásgátlót miatt?
Figyelt kérdés
Állítólag nem normális ennyit hízni. Előtte egyáltalán nem híztam bármennyit is ettem, elég vékony voltam. Váltanom kellene tablettáról másra? Egyre jobban el vagyok keseredve, hogy a gyógyszer tönkretette a testem. Mit tudtok ajánlani?
Köszönöm.
2010. máj. 25. 14:21
1/3 anonim válasza:
4 évig szedtem a fogamzásgátlót, addig nem változott semmi, aztán mikor abbahagytam pikk-pakk feljött 6 kg. De szedés közben nem híztam...Nem tudom nálad mi okozhatja, lehet hogy rád másképp hat a gyógyszer, de biztos hogy van valami oka, ha azelőtt vékony voltál. Én biztos, hogy lecserélném a gyógyszert, vagy pihentetném a fogamzásgátló szedését! Ha még ekkor is híznál, akkor viszont valami más lehet a probléma!
2/3 anonim válasza:
+20 kiló csak akkor lehet a tablettától ha hormonzavos lettél
3/3 anonim válasza:
akár milyet is szedtél bezavarta a hormonjaidat és nagyon negatívan! hagyd abba a szedését és örülj neki hogy "nem csinált nagyobb bajt!"
de tényleg, ez nem játék!
ha előtte ugye nem voltál hízásra hajlamos és a koleszterined is normális volt akkor a 20 kiló plusz nagyon nem normális dolog!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!