Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » Bakteriális fertőzésre augment...

Bakteriális fertőzésre augmentint kaptam. Létezik, hogy attol kell egész nap hánynom?

Figyelt kérdés

Az egesz nem is zavarna, hiszen csak egy hányinger, de 36 hetes terhes vagyok es emellé iszonyatosan fáj a gyomrom is mióta szedem. Vettem ma probiotikumot mellé, hátha... de eddig nem lett sokkal jobb. Nem tudom eldönteni, hogy a baba nyomja a gyomromat es ettől van, netan valami bajom van, vagy az augmentintől van.

Nem igazan szedek be antibiotikumot ha nem muszáj, igy nagy tapasztalatom nincs. (15 ev alatt talan ha ketszer kaphattam, akkor sokat mondok)

Valakinek van ezzel tapasztalata vagy valami ötlete, hogy ez elmúljon? (kefirt- joghurtot nem tudok enni sajnos mert tejfehérje érzékeny vagyok)

2017. aug. 22. 18:09
1 2
 11/13 A kérdező kommentje:
Igen. :) az.. abbahagytam szerdán. Meg az éjjel is volt par hazafutás. (wc..) talan azt mondhatom kezd jobb lenni.
2017. aug. 25. 13:47
 12/13 anonim ***** válasza:
Létezik
2018. jan. 26. 23:12
 13/13 anonim ***** válasza:
Kérj másik gyógyszert
2018. jan. 26. 23:12
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!