Hüvely gomba vagy bakteriális fertőzés?
Nődoki???
Vagy punciászhoz sem nem jársz néha napján?
Ő ír fel tuti megfelelő szert.
Mind a gombának, mind a kóros flórának lehetnek más tünetei, sőt akár tünetmentes is lehet, és csak más vizsgálatoknál derül ki, hogy van.
Természetes vizekből elenyésző esélye van a fertőződésnek, zárt, mesterséges vizekből annál inkább. (Ha a Balatonba belekerül egy fertőzött ember testnedve, azonnal rengetegszeresére hígul, ellenben ha egy medencébe kerül bele...)
Egyébként az intim szőrtelenítés is fokozott veszélyt jelent a hüvelyflórára.
Én mindig tartok otthon pár doboz GynOphilus hüvelykapszulát, már sokat kipróbáltam, ezt találtam a legpraktikusabbnak.
A hüvely nagyon érzékeny, akár érzelmi hatásra is keletkezhet hüvelyirritáció, sose árt, ha van otthon könnyen alkalmazható hüvelytabletta és klotrimazol kenőcs, ami bármilyen hüvelykörnyéki irritációra jó, nem csak gombás eredetűre. (Candibene, Canesten) Azt kell szem előtt tartani, hogy a hüvely "tisztaságfogalma" más, mint a mienk. :) Ami nekünk tisztálkodás, higiénia, az az érzékeny hüvelyflórának fenyegető veszélyforrás, mert megsérülhet a természetes védelmi rendszere. Ezért ha mosogatjuk is magunkat, használjunk alacsonyabb pH-jú, illatmentes intim mosakodószert és ne mossuk naponta többször így se.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!