Gyakran visszatérő hólyaghurut? Okozhatja székrekedés?
Ismerős.
Nekem rengeteget segített, hogy rászoktam a sok-sok folyadékbevitelre. Nyugodtan igyál meg 2-3 litert naponta, folyamatosan akkor is ha nem vagy szomjas. A sok folyadék átmossa a húgyhólyagot, a baktériumok így nem tudnak benne megtelepedni és elszaporodni sem.
Szedjél folyamatosan tőzegáfonya kapszulát! Nagyon hatásos a hólyaghurutra. Reggel-este vegyél be egyet-egyet. Folyamatosan. Segít a megelőzésben és a tüneteket elmulasztja. (terhesen is lehet-ajánlatos szedni megelőzésre)
Tényleg hatásosak, próbáld ki!
szia!
Évekig szenvedtem nászutas felfázással, mert soha nem volt rendszeres a székletem, mindig székrekedésem volt. Tudni kell, ha sokáig van a szélklet a belekben, akkor a szervezet visszaszívja belőle a folyadékot, a folyadékkal együtt pedig az e-colit is. Ha rendszeresen kakilok, mondjuk naponta egyszer vagy minden második nap, akkor nem fázom fel :) Egyébként, ha mgéis óvatos szeretnék lenni, vagy mégis beüt a krach akkor d-mannose-t használok én is, megéri megvenni,akkor is ha drága. Ki kell tapasztalni a használatát, ha érdekel, akkor írj privátban és leírom :) Minden jót!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!