Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » Lányok nők milyen érzés hogy...

Roadkill kérdése:

Lányok nők milyen érzés hogy puncitok és melletek van? Egyéb kérdések lent :D

Figyelt kérdés

Sziasztok,már most előre is bocsánat ezért az idióta kérdésért,de csak fiú vagyok és csak érdekel a másik nem :D szóval aki megharagszik rám és hülyének néz megértem de a kiváncsiság nagyúr :D Amúgy amikre nagyon kiváncsi lennék.

-érzétek hogy van vaginátok?

-milyen érzés a mell?

-Ha nagy a mell az nem terheli a derekat?vagy lehet egyáltalán futni?

-mennyire érzékeny a mell?

-mennyi vért vesztetek menszeszkor?

-Milyen érzés a hosszú haj?(tudom megnöveszthetném de mire kinőne megőszűlneXD)

-kis mellű lányok ti mit hordtok melltartó helyett?(már nem azért hogy annyira kicsi hanem cicifix vagy valami hasonló?)

Aki ezekre a tud válaszolni annak nagyon megköszönöm,akit meg megbántodtam vagy sértedtem elnézést kérek már most,ez a kérdés nem bántásból vagy trollkodásból lett irva.A helyesirási hibákért megelnézést csal laptopon vagyok és szokni kell XD

Előre is köszönöm az összes lánytól és nőtől hogy válaszol minden tiszteletem a maguké.Viszlát.

18\f

2017. aug. 21. 02:24
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:

Bocsánat, kicsit elszaladt velem a ló, nem akartalak téged/titeket ennyire megsérteni.

Csak én úgy vagyok vele, hogy nem fogok válaszolni egy olyan kérdésre, amire nem tudom a választ.

2017. aug. 27. 17:40
 12/12 A kérdező kommentje:
Na kérlek ne veszekedjetek :D nem lehet mindig pontos adatot adni ez tény:D De ne bántsuk egymást és annak megörülök hogy megtudtátok beszélni :D
2017. aug. 27. 23:24
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!