Lányok nők milyen érzés hogy puncitok és melletek van? Egyéb kérdések lent :D
Sziasztok,már most előre is bocsánat ezért az idióta kérdésért,de csak fiú vagyok és csak érdekel a másik nem :D szóval aki megharagszik rám és hülyének néz megértem de a kiváncsiság nagyúr :D Amúgy amikre nagyon kiváncsi lennék.
-érzétek hogy van vaginátok?
-milyen érzés a mell?
-Ha nagy a mell az nem terheli a derekat?vagy lehet egyáltalán futni?
-mennyire érzékeny a mell?
-mennyi vért vesztetek menszeszkor?
-Milyen érzés a hosszú haj?(tudom megnöveszthetném de mire kinőne megőszűlneXD)
-kis mellű lányok ti mit hordtok melltartó helyett?(már nem azért hogy annyira kicsi hanem cicifix vagy valami hasonló?)
Aki ezekre a tud válaszolni annak nagyon megköszönöm,akit meg megbántodtam vagy sértedtem elnézést kérek már most,ez a kérdés nem bántásból vagy trollkodásból lett irva.A helyesirási hibákért megelnézést csal laptopon vagyok és szokni kell XD
Előre is köszönöm az összes lánytól és nőtől hogy válaszol minden tiszteletem a maguké.Viszlát.
18\f
Bocsánat, kicsit elszaladt velem a ló, nem akartalak téged/titeket ennyire megsérteni.
Csak én úgy vagyok vele, hogy nem fogok válaszolni egy olyan kérdésre, amire nem tudom a választ.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!