Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » Lányok nők milyen érzés hogy...

Roadkill kérdése:

Lányok nők milyen érzés hogy puncitok és melletek van? Egyéb kérdések lent :D

Figyelt kérdés

Sziasztok,már most előre is bocsánat ezért az idióta kérdésért,de csak fiú vagyok és csak érdekel a másik nem :D szóval aki megharagszik rám és hülyének néz megértem de a kiváncsiság nagyúr :D Amúgy amikre nagyon kiváncsi lennék.

-érzétek hogy van vaginátok?

-milyen érzés a mell?

-Ha nagy a mell az nem terheli a derekat?vagy lehet egyáltalán futni?

-mennyire érzékeny a mell?

-mennyi vért vesztetek menszeszkor?

-Milyen érzés a hosszú haj?(tudom megnöveszthetném de mire kinőne megőszűlneXD)

-kis mellű lányok ti mit hordtok melltartó helyett?(már nem azért hogy annyira kicsi hanem cicifix vagy valami hasonló?)

Aki ezekre a tud válaszolni annak nagyon megköszönöm,akit meg megbántodtam vagy sértedtem elnézést kérek már most,ez a kérdés nem bántásból vagy trollkodásból lett irva.A helyesirási hibákért megelnézést csal laptopon vagyok és szokni kell XD

Előre is köszönöm az összes lánytól és nőtől hogy válaszol minden tiszteletem a maguké.Viszlát.

18\f

2017. aug. 21. 02:24
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
82%

Nem, nem szoktam érezni.

Amíg nem simogatod, fogdosod valószínűleg ugyan olyan érzés, mint nektek.

De igen, és kényelmetlen futni még kicsivel is.

Eléggé érzékeny, mint a nyakam körülbelül, de ez nem mindenkinek egyforma.

Ha jól emlékszem bioszról talán 2 dl.

Nyáron melegít, télen az arcomba fújja a szél. :D

Sima melltartót hordok, néha merevítőset, néha csak olyat amiben sima szivacs van.

2017. aug. 21. 03:13
 2/12 anonim ***** válasza:
100%

☆ érzétek hogy van vaginátok?

A vagina maga a hüvely, azt én azt felhevült állapotban sem igazán érzem, de úgy igazán a vulvát sem. Ha nem gondolok rá, akkor teljesen olyan, mintha semmi nem lenne a lábaim között. Persze tudatában vagyok annak, hogy van :D De olyan semmilyen érzés.

☆ milyen érzés a mell?

Úgyszint passz xD Egy purrfect melltartóval sokszor megfeledkezem arról, hogy nekem vannak ilyeneim. Közepes méretűek, hason aludni velük kényelmetlen, mert olyan, mintha az ágy beakarná őket nyomni a mellkasomba. Mmmm... Néha úgy érzem, hogy nagyon szeretnék sima, lapos mellkast.

☆ Ha nagy a mell az nem terheli a derekat?

Elvileg de.

☆vagy lehet egyáltalán futni?

Lehet futni nagy cicikkel is, csak ugrálnak közben. Mert ugye a melltartó csak alulról támasztja őket, de nem szorítja rá úgy a mellkasodra, hogy fixen ott is maradjanak.

☆mennyire érzékeny a mell?

Változó, az enyém egyáltalán nem az. Szexuális ingert nem érzek, de fájdalmat iget.

☆mennyi vért vesztetek menszeszkor?

Passz :D

☆Milyen érzés a hosszú haj?(tudom megnöveszthetném de mire kinőne megőszűlneXD)

NEM TUDOOOOM. Nagyon szeretnék hosszú hajat, de az enyém még csak a lapockámig ér. De növöget. Szeretem felkötni magasabbra, mert élvezetes, ahogy lóbálja magát otz. Olyan könnyed érzés. Szeretem felkötni :D De mivel nagyon dús, és ilyen hullámos, elég nehéz karban tartani, figyelmet igényel. De megéri, a hosszú jó dolog!

☆kis mellű lányok ti mit hordtok melltartó helyett?

Mikor még épphogy volt valamicske belőlük, akkor ilyen topot hordtam, nem tudom hogy hívják őket. Mint a kislányoknak való bikini felső rész, úgy nézett ki. :D De találkoztam már olyan nővel, aki a lapos mellkasán a legkisebb számozású melltartót hordja, és olyannal is, aki egyáltalán nem hord.

2017. aug. 21. 06:28
 3/12 anonim ***** válasza:
100%

*érzétek hogy van vaginátok

Amikor ép használatban van, de alap helyzetben mi által kellene érzékelnem? :D

*milyen érzés a mell

? Tudatában vagyok annak hogy van, de nem a 7. érzékem (kb. mint a vagina)

*Ha nagy a mell az nem terheli a derekat?vagy lehet egyáltalán futni?

Én nem a derékra voksolnék, a hátat sokkal inkább (bár ez az én elképzelésem). És mért ne lehetne futni vele? Lehet de ha nem sport toppot visel pattogni fognak

*mennyi vért vesztetek menszeszkor?

Fogalmam sincs, de a nehéz napok alatt rémálmom hogy elvérzek x.x

*Milyen érzés a hosszú haj?(tudom megnöveszthetném de mire kinőne megőszűlneXD)

Nem tudom, a vállamig ér

*kis mellű lányok ti mit hordtok melltartó helyett?(már nem azért hogy annyira kicsi hanem cicifix vagy valami hasonló?)

Mit kellene hordanunk melltartó helyett? o.O A kis mellű lányoknak is van kis méretű meltartó (vagy top, én azt hordok)

2017. aug. 23. 17:25
 4/12 anonim válasza:
38%

Hajnali 2:24-kor ilyen kérdéseket feltenni. A kérdések alapján úgy 12 éves lehetsz, de mit csinál egy 12 éves ilyenkor ? Miért nem alszik ?

Hé emberek, milyen érzés, hogy van lábatok ? kérdezte az éticsiga..

2017. aug. 23. 21:14
 5/12 anonim ***** válasza:
90%
És ha fiatal, akkor mi van? Egyébként ott van alul, hogy 18 éves, de gondolom odáig már nem jutottál. És a kérdésekkel mi a baj? Én vagyok az egyik válaszoló, és hidd el, nekem is megfordult lányként már a fejemben, hogy milyen érzés lehet, hogy valami lóg a lábaim között. Milyen érzés lehet az ingereket egy ilyen hosszú "testen" érezni, milyen érzés érzés elélvezni vele, érzed - e a vizeletet a péniszben áthaladni, mikor éppen csurgatsz, vagy esetleg milyen érzés full rövid hajjal, szinte kopaszon, vagy kopaszon élni, létezni, és még sok hasonló. Nem mindenkinek van fickó cickója, gondolom a Kérdező lapos mellkasú, és érdekli, hogy milyen érzés két zsírgombóccal a mellkasodon leélni egy életet. A lábat pedig nagy baromság a nemiszervekhez hasonlítani. Jobb esetben lába mindenkinek van, mindenki tudja, hogy milyen érzés, de a nemiszervekkel nem így van! Lehet a stílusa nem a legkomolyabb, de szerintem semmi sértő nincs benne. Egy jó kedvű tini írta ki a kérdést. Egy olyan kérdést, ami legalább egyszer mindenki fejében megfordul.
2017. aug. 23. 22:00
 6/12 A kérdező kommentje:
Na valahogy tudtam hogy belém kötnek :( Nagyon szépen köszönöm mindenkinek kivéve a 4-es de azért megértem a 4-est is mert te kicsit fura a kérdés.Jah és igen 18 vagyok kedves négyes ha nem hiszed mutatok személyit XD Másik meg azért maradtam fent mert nem tudtam elaludni :D Amúgy a kérdést csak azért kérdeztem hogy jobban átérezem a lányok helyzetét fiúként.A válaszokat nagyon szépen köszönöm:D de a további válaszokat is várom:D
2017. aug. 24. 01:38
 7/12 anonim ***** válasza:
70%

-érzétek hogy van vaginátok?

A mindennapokban nem. Olyan ez, mint a légzés. Csináljuk, csináljuk, de ha nem jut eszünkbe, hogy "wow, lélegeztem", akkor tök megszokott. Persze mikor használjuk, akkor természetesen érezzük, jó esetben. :D

-milyen érzés a mell?

Nekem baromi kényelmetlen. Nagy mellem van, nem is a legfeszesebbek, akadályoznak, idegesítenek, milliárd melltartót kell felpróbálnom, mire találok egyet, mert szinte az összes feszes mellekre van tervezve. :(

-Ha nagy a mell az nem terheli a derekat?vagy lehet egyáltalán futni?

De, baromira fájdalmas tud lenni. Nekem pl. gerincproblémáim is vannak miatta, annak ellenére, hogy ez még nem is a túl nagy kategória (C kosár). Én aktívan futok, egy jó sportmelltartóval észre sem lehet venni.

-mennyire érzékeny a mell?

Változó. Nekem azt hiszem, átlagosan, a barátnőmnek már attól megmerevedtek a mellbimbói, ha hozzáért a pólójához.

-mennyi vért vesztetek menszeszkor?

Hát elméletileg egy csészényit, de szerintem ez is változó. Fél liternyit biztos, hogy nem. :D

-Milyen érzés a hosszú haj?(tudom megnöveszthetném de mire kinőne megőszűlneXD)

Vállig érő hajam van általában, gyakran idegesítő, hogy belelóg az arcomba, ide-oda vándorolnak a szálak, a szélről és a melegről nem is beszélve.

-kis mellű lányok ti mit hordtok melltartó helyett?(már nem azért hogy annyira kicsi hanem cicifix vagy valami hasonló?)

A szobatársam kismellű, ő braleteket hord (mivel fiú vagy - és ez most nem sztereotipizálás -ha érdekel, nézz utána, olyasmi, mint a topok:D), vagy merevítő nélküli melltartót.

2017. aug. 26. 15:21
 8/12 anonim ***** válasza:
16%

Jééézusom, lányok! Ti se vagytok normálisak...

Egy bögrényi vér? Meg két dl? Az baromi sok lenne, nem gondoljátok?

Vért adni férfiaknak 4-5× lehet egy évben, ha jól tudom, 4-4,5dl-t körülbelül. Az évente 20-22,5dl vér.

Most úgy képzeld el, hogy te minden hónapban 2-3 dl (kb az egy bögrényi) vért vesztesz. Szerintetek az egészséges lenne? :D Szerinted az reális, hogy évente 24-36dl vértől szabadulsz meg? Meg még mellette 3× vért adhatsz?

Titeket se az eszetekért szeretnek.

Igazából az egészséges menstruációnál 35-40ml tiszta vért vesztesz körülbelül. Persze több folyadék jön ki, de ennyi belőle a vérveszteség.

2017. aug. 27. 12:59
 9/12 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen a válaszokat lányok,még szivesen várom a válaszokat :D
2017. aug. 27. 16:40
 10/12 anonim ***** válasza:
75%

Ép pontozni szerettem volna a válaszodat, úgyanis én ködösítettem :') Igen, én nem tudom, nem is érdekel hogy mennyi, úgyis többnek képzelem amennyi. De igazán nagy tehóság volt részedről ez a kedves mondat:

"Titeket se az eszetekért szeretnek."

2017. aug. 27. 17:35
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!