Első nőgyógyászi vizsgálaton szűz voltam, de ha ezután nem úgy állok oda, ultrahangos vizsgálat alatt ki tud ez derülni?
szerintem a nőgyógyász leszarja. mármint most komolyan, nem hiszem hogy azzal fog foglalkozni hogy "jaj a kis cuncika elvesztette a szüzességét gyorsan elmondom anyucinak" vagy ilyesmi...
ne haragudj ha kicsit bunkó stílusban írtam, nem akartalak megbántani, csak nem értem hogy miért aggódsz ezen ennyire... lehet hogy már nem is emlékszik hogy az voltál-e vagy sem.
(remélem nem értettem félre a kérdést amúgy :D)
uh-n nem nézi, nem érdekli, így nem is fogja közölni, hogy jééé, ez a lány már nem szűz. egyszerűen csak lediktálja amit lát, méhed, petefészked, stb.
viszont lehet előtte rákérdez, mert előfordulhat, hogy jobban lát a hüvelyi uh-val, de azt csak akkor használja, ha már voltál fiúval. amúgy hasit csinálna. és nyilván anyád sem most jött le a falvédőről, hogy ne essen le egyből.
menj nélküle. az a legjobb megoldás.
Egyébként a szüzességet ellehet veszteni szexen kívül mással is. pl: tornával, spárgázol egyet és hoop, szét szakad!
Barátom b.nőjének aki tornász így vesztette el.
(ez nem baromság)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!