Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » Azthiszem h hüvelygombám van....

Azthiszem h hüvelygombám van. Muszaj elmennem a nögyógyászhoz vagy elmúlik az csak úgy?

Figyelt kérdés

anyum nem tud rola..meg növerem sem..nem is akarom elmondani nekik..mert lehet h a masztizasomtol lett :S arrol meg nem tud..segitsetek lecci...

16/L

2010. máj. 24. 23:23
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
a canesten combi nem jó semmire, csak arra, hogy az esetlegesen nem gombás fertőzésből csináljon egy komolyabb gyulladást....canesten combit is vénykötelessé tenném
2010. máj. 25. 13:56
 12/15 A kérdező kommentje:

de nem magam élek..mikor birnám ezeket a dolgokat csinálni amit ajanlott vmelyikötök? :S

amugy nem tangát használok..sosem használtam azt.. :P

nem viszket a nunim(ez igy egy jel h lehet h nem is hüvelygombám van :)) )..meg az a fehér turós csak akkor jön ha masztizok..máskor nem jön..nem masztizok olyan sürün..hetente 2-3x csak..

2010. máj. 25. 16:50
 13/15 anonim ***** válasza:

Mindenképpen menj el dokihoz! Ha halasztgatod, akkor sokkal nehezebben gyógyulsz majd meg! Az orvos majd megvizsgál, megállapítja, hogy mi a bajod, és arra ad gyógyszert, ami a probléma! Ez fontos! Ne gyógyítgatsd magad otthon mindenféle hülyeségekkel! Nálunk úgy van, hogy kérni kell sorszámot a betegkártyával az információs pultnál, aztán várni kell a nőgyógyászati ajtó előtt, hogy behívjanak. Bent le kell vetkőzni alulról egy kis fülkében (vegyél fel hosszabb pólót, hogy ne érezd magad annyira kellemetlenül), aztán szólít a doki, beülsz a székbe, elmondod a panaszodat, megvizsgál hipphopp, felöltözhetsz, majd megint szólítanak és elbeszélgethetsz a dokival, megkapod a receptet és mehetsz! Ezt azért írtam le, hogy ne legyen olyan titokzatos az egész, kb. így működik mindenhol szerintem. Barátnőd közben megvárhat kint a váróban.

Menj el! Nem kell szülő. Egyszer amúgy is túl kell esni rajta! Sok sikert! 18/L

2010. máj. 25. 22:16
 14/15 anonim ***** válasza:
Nah várj már. Egyáltalán milyen tüneted van? Az, hogy folyik belőled vmi masztizáskor? Igen, elizgulsz. Az tök normális. Ha nem viszket, nincs furcsa folyásod és nem büdös, akkor semmi bajod.
2010. máj. 25. 22:27
 15/15 A kérdező kommentje:

nem folyik,hanem amikor pl feldugom a tampont akkor az ujjamon maradnak vmi feher darabkak..nincs vmi jo illatuk :S

de amugy nem viszket,eggyaltalan... :))

feher folyasom egyfojtaban van...egesz 24h alatt..de az nem darabos,es mint mondtam nem szokott viszkedni..csak rossz szagu :S

2010. máj. 26. 21:25
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!