Azthiszem h hüvelygombám van. Muszaj elmennem a nögyógyászhoz vagy elmúlik az csak úgy?
anyum nem tud rola..meg növerem sem..nem is akarom elmondani nekik..mert lehet h a masztizasomtol lett :S arrol meg nem tud..segitsetek lecci...
16/L
de nem magam élek..mikor birnám ezeket a dolgokat csinálni amit ajanlott vmelyikötök? :S
amugy nem tangát használok..sosem használtam azt.. :P
nem viszket a nunim(ez igy egy jel h lehet h nem is hüvelygombám van :)) )..meg az a fehér turós csak akkor jön ha masztizok..máskor nem jön..nem masztizok olyan sürün..hetente 2-3x csak..
Mindenképpen menj el dokihoz! Ha halasztgatod, akkor sokkal nehezebben gyógyulsz majd meg! Az orvos majd megvizsgál, megállapítja, hogy mi a bajod, és arra ad gyógyszert, ami a probléma! Ez fontos! Ne gyógyítgatsd magad otthon mindenféle hülyeségekkel! Nálunk úgy van, hogy kérni kell sorszámot a betegkártyával az információs pultnál, aztán várni kell a nőgyógyászati ajtó előtt, hogy behívjanak. Bent le kell vetkőzni alulról egy kis fülkében (vegyél fel hosszabb pólót, hogy ne érezd magad annyira kellemetlenül), aztán szólít a doki, beülsz a székbe, elmondod a panaszodat, megvizsgál hipphopp, felöltözhetsz, majd megint szólítanak és elbeszélgethetsz a dokival, megkapod a receptet és mehetsz! Ezt azért írtam le, hogy ne legyen olyan titokzatos az egész, kb. így működik mindenhol szerintem. Barátnőd közben megvárhat kint a váróban.
Menj el! Nem kell szülő. Egyszer amúgy is túl kell esni rajta! Sok sikert! 18/L
nem folyik,hanem amikor pl feldugom a tampont akkor az ujjamon maradnak vmi feher darabkak..nincs vmi jo illatuk :S
de amugy nem viszket,eggyaltalan... :))
feher folyasom egyfojtaban van...egesz 24h alatt..de az nem darabos,es mint mondtam nem szokott viszkedni..csak rossz szagu :S
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!