Hogy kell suliba, plázákba, stb. vécézni (kisdolog) nekem nemsikerül guggolva. Azt h kell? XD :$
Figyelt kérdés
2010. máj. 24. 21:19
1/11 anonim válasza:
Borítsd be papírral az ülőkét teljesen, és nyugodtan ülj rá.
2/11 anonim válasza:
föléguggolsz, h ne érje a lábad a csészét. becélzol és imádkozol, h nem pisiled le a lábad:D:D:D
3/11 anonim válasza:
Próbáld meg úgy, hogy lehúzod a slicced, előveszed a húst és nyomod.
4/11 anonim válasza:
Vedd le a nadrágot teljesen, dőlj előre 90 fokban és préseld ki magadból amilyen erősen tudod, amikor már csak csöpög nyomj oda egy rakás wcpapirt
5/11 anonim válasza:
Volt egy hülye pasim régen még 17 éves koromban, az ő hülye húga úgy csinálta, hogy ráállt a Wc ülőkéjére és úgy guggolt le. De ezt nem ajánlom nagyon balesetveszélyes, de ha tényleg nagyon nem megy akkor jól borítsd be papírral azt az ülőkét.
6/11 Plaga válasza:
Ha nem veszel magadhoz folyadékot, akkor nem is kell wc-re menned. Láttál már embert hugyozni Szaharában? :O :DDD
7/11 anonim válasza:
En pl csak akkor tudok suli veceben pisilni, ha nincs bent senki mas. Plazaban mar jobban megy, de ha kicsi es halk a helyiseg, akkor nem megy. Lehet, hogy neked is ez a bajod, nem?
8/11 A kérdező kommentje:
dánke sün XDDDDD
2010. máj. 25. 15:29
9/11 anonim válasza:
Én úgy szoktam, h teszek egy kis papírt a wcülőkére, arra rátenyerelek, és a kezemre ülök rá :D
10/11 anonim válasza:
De előtte ugye mosol kezet? Mert nem sokkal van kevesebb kosz a kezeden egy buszozás után, mint egy nyilvános WC ülőkén...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!