Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » Hogyan kell úgy guggolva...

Hogyan kell úgy guggolva pisilni, hogy ne pisiljem össze magam?

Figyelt kérdés
amikor túrázok, elég gyakran előfordul
2009. máj. 5. 18:25
 1/8 anonim ***** válasza:
81%

Régi szép idők, amikor még kisgyerekként kint pisiltem, ha nagyon rám jött... :)

A taktikája szerintem az, hogy erősen kell nyomni, és egy kicsit előre kell nyomni a csípőnket. Legalábbis nekem ez vált be.

2009. máj. 5. 18:37
 2/8 anonim ***** válasza:
96%
Nah az addig oké, de a földről visszacsap a pisi és nem csak pisis de még sáros is leszek, fenekem, combom, minden! Úgyhogy teljesen átérzem a kérdező gondját, én is ezzel kínlódok, van sátram, használnám többet is, de ez baromi kellemetlen, főleg ha a párommal vagyok, hogy romantikázzak nyugodtan vele a sátorban miközben tudom hogy nem vagyok teljesen tiszta?
2009. máj. 5. 18:44
 3/8 anonim ***** válasza:
100%
Fogd szorosan össze a ruhádat/nadrág,bugyi/,mély terpesz,és told le a po*si*at.Így a vízsugár kicsit előrébb megy nem össze-vissza.Mi így szoktunk a lányokkal,amikor kirándulunk.
2009. máj. 5. 18:48
 4/8 anonim ***** válasza:
100%

Első válaszoló vagyok.

Már ég a pofám, hogy ilyen témáról beszélgetek vadidegen emberekkel, de ha már belekezdtem...

Azért kell egy kicsit a csípőt előretolni és erősen pisilni, mert akkor elmegy messzire, és nem leszel olyan. Tudom, hogy ez most így viccesen hangzik, de én gyerekként szoktam magammal versenyezni, hogy mikor tudok messzebbre pisilni, és ez a bevált módszer.

Na visszavonulok, mert lassan már nincs bőr az arcomon, mert mind leégett.

2009. máj. 5. 18:48
 5/8 anonim ***** válasza:
28%
látjátok csajok nekünk pasiknak milyen jó, nem küszködünk ilyen problémákkal. akárhol elővehetjük, irányíthatjuk nem kell tartanunk visszacsapástól...ezek mellett ez a kis "különbség" mentesít minket a mindenféle gusztustalan folyásoktól, vértől és görcsöktől:) ezért jobb nekünk pasiknak:)
2009. máj. 5. 18:55
 6/8 anonim ***** válasza:
100%
nekünk viszont nem kell a pisilőnket fogni:)
2009. máj. 5. 19:01
 7/8 anonim ***** válasza:
49%
73%-os! De mi még akár 90 évesen is tudunk szexelni nálatok meg már 50 évesen kakukk van! Nah akkor mi éri meg jobban? Hülye bunkó!
2009. máj. 5. 19:24
 8/8 anonim válasza:

Szerintem válaszd az angol WC-t!

by: Gerda =)

2009. máj. 14. 21:24

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!