Mennyire számít a terhességnél, hogy nagyon kicsi a méhem? Már voltam egyszer terhes, sajnos elhalt a baba 9 hetesen. A doki szerint csoda volt, hogy egyáltalán sikerült teherbe esnem. Van rá esély, hogy sikerüljön?
Ne adjátok fel, biztos összejön! :)
A méh egyébként tágul, ahogy nő a baba, véleményem szerint ennek nem kellene akadályozó tényezőnek lennie. De ha a doki mondja... Attól még próbálkozzatok! Sok sikert!
anno nekem is azt mondta a doki,hogy kicsi a méhem de azt mondta,hogy ez terhességnél nem nagy gond,csak jobban oda kell figyelni.azóta megnézték rendesen és kiderült hogy nem kicsi.
Kitartás majd jön a baba,ha itt lesz az ideje.
Nekem is azt mondta az első nőgyógyász, hogy ilyen kicsi méhemmel sosem lesz gyermekem.Tévedet,mert már akkor terhes voltam és l5o cm magaságommal 55 kg súlyommal 3,85 kg kislányt szültem.
Egyébként a baba születése előtt nekem is volt 2 vetélésem.Hidd el sikerülni fog.
Na az ilyen orvosoktól mentsen meg az Úristen!
a méh nagysága a legkevésbé releváns tényező a teherbeesésnél, ugyanis az képes tágulni. gondolj bele, még egy normál méretű méh is hányszorosára képes tágulni a 9. hónapra az eredeti méretéhez képest. mert ha azt vesszük, akkor egy 9. hónapos terhes méh-hez képest egy nem terhes méh is nagyon-nagyon kicsi. rengeteg baromságot képesek összehordani az orvosok. nekem egyszer azt mondta egy urológus amikor a vesémet meg a hólyagomat UH-ta, hogy nagy a baj, mert ő nem ilyennek szokta látni a méhet, tehát nem urológiai a bajom, hanem nőgyógyászati... képzelheted. a nőgyógyász meg fogta a fejét, hogy ki volt ez a barom, aki nekem ezt mondta, ugyanis teljesen rendben van a méhem...
nézz egy normális, hozzáértő orvos után.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!