Másodjára késik. Mi lehet az oka?
Az előző hónapban is hat nap késéssel jött meg, pedig általában pontosan 28 napra jön meg. Ma már a negyedik napja késik.
Az előző hónapban az ötödik napon csináltam tesztet a biztonság kedvéért, pedig sosem csináljuk védekezés nélkül, természetesen negatív lett, másnap megjött, pont olyan volt, mint bármikor máskor.
Ebben a hónapban nem is voltunk együtt. Akkor mi lehet az oka annak, hogy megint késik?
20/L, elég vékony vagyok, de nincsenek étkezési zavaraim.
Még mindig nem jött meg.
Tavaly novemberben hagytam abba a fogamzásgátló szedését (egy évig szedtem), utána mindig pontos volt, most csak arra tudok gondolni, hogy nyár van, meleg van, egy kicsit megváltoztak az alvási szokásaim és kikerültem a fél évig tartó folyamatos stresszből,talán ezért késett most egymás után kétszer, de azért mégis félek, hogy esetleg petting/előjáték során oda valahogy mégis...
Már 8 napja késik.
Ha már egyszer megjött rendesen, csak késéssel, akkor nem lehet, hogy az előtt történt valami, nem? Két hét legalább eltelt közte.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!