Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » Másodjára késik. Mi lehet az oka?

Másodjára késik. Mi lehet az oka?

Figyelt kérdés

Az előző hónapban is hat nap késéssel jött meg, pedig általában pontosan 28 napra jön meg. Ma már a negyedik napja késik.

Az előző hónapban az ötödik napon csináltam tesztet a biztonság kedvéért, pedig sosem csináljuk védekezés nélkül, természetesen negatív lett, másnap megjött, pont olyan volt, mint bármikor máskor.

Ebben a hónapban nem is voltunk együtt. Akkor mi lehet az oka annak, hogy megint késik?

20/L, elég vékony vagyok, de nincsenek étkezési zavaraim.

2017. aug. 14. 14:19
 1/2 anonim ***** válasza:
Semmi baj nincs. Nem fog mindig ugyanakkor megjönni.
2017. aug. 14. 15:24
 2/2 A kérdező kommentje:

Még mindig nem jött meg.

Tavaly novemberben hagytam abba a fogamzásgátló szedését (egy évig szedtem), utána mindig pontos volt, most csak arra tudok gondolni, hogy nyár van, meleg van, egy kicsit megváltoztak az alvási szokásaim és kikerültem a fél évig tartó folyamatos stresszből,talán ezért késett most egymás után kétszer, de azért mégis félek, hogy esetleg petting/előjáték során oda valahogy mégis...

Már 8 napja késik.

Ha már egyszer megjött rendesen, csak késéssel, akkor nem lehet, hogy az előtt történt valami, nem? Két hét legalább eltelt közte.

2017. aug. 18. 09:30

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!